Close sidebar
Close sidebar

Azilul GROAZEI: batrani batuti mar in locul in care trebuiau sa aiba parte de o batranete linistita

Batrani batuti mar in locul in care credeau ca si-au gasit linistea, personal care se cearta ca la usa cortului si se acuza de lucruri grave, dar si betii crunte ascunse intre peretii azilului. Se intampla in Centrul Rezidential din Gura Vaii, judetul Mehedinti. Urmariti imagini din azilul groazei, filmate si cu o camera ascunsa.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sunt bunicii cuiva, parintii cuiva, dar au ajuns batranii nimanui, lasati in grija statului, intr-un azil in care isi traiesc ultimii ani din viata. Desi ar trebui sa aiba parte de o batranete linistita, acestia sunt victim colaterale in razboiul angajatilor.

Cu ochii vineti, acest batran spune ce il doare: nu doar capul, ci si sufletul. A ajuns fara sa vrea la mila altora, acum, cand ar avea cea mai mare nevoie de familia sa.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

“S-au batut asistentele in cabinete. Si-au rupt parul din cap. Noi am venit aici sa avem liniste”, spune o femeie.

Iata ce se intampla in spatele usilor inchise: 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI