O ceartă conjugală l-a făcut pe un bărbat din Suceava să plece pe frontul din Ucraina. AloIași relatează că atunci când bărbatul a ajuns la punctul de frontieră le-a povestit polițiștilor ce a pățit.

Citeste si: Începe evacuarea civililor la Mariupol: Un nou acord de încetare a focului a fost anunțat. Primarul Orașului: ,,Orașul nu mai există”

Le-a spus polițiștilor de la graniță că vrea să plece în Ucraina pentru a se înrola în armată. Agenții de frontieră l-au testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, după efectuarea verificărilor, polițiștii au descoperit că suceveanul nici măcar nu deținea permis de conducere.

A insistat să meargă în Ucraina

Bărbatul nu s-a lăsat descurajat și i-a întrebat pe agenții de frontieră dacă după ce îi vor fi prelevate probele biologice va fi totuși lăsat să meargă în Ucraina. Acesta le-a promis polițiștilor că va reveni în România imediat ce se va termina războiul din Ucraina.

Citeste si: Vladimir Putin s-a întâlnit cu premierul Israelului pentru a discuta despre conflictul din Ucraina

Polițiștii de frontieră au avut un răspuns clar pentru bărbatul curajos: dosar penal. Documentul i-a fost întocmit pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și pentru conducere fără permis.

O refugiată din Ucraina a murit la Vama Petea

O femeie în vârstă de 62 de ani din Ucraina s-a stins din viaț azi după ce a trecut granița cu România la Vama Petea.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Imediat după ce a trecut granița, femeia a acuzat dureri de piept. Se pare că  aceasta ar fi murit în autocar de infarct. Autocarul este ținut de mai bine de 20 de ore în localitatea Kisvarda. 

Citeste si:  Volodimir Zelenski, mesaj plin de speranță pentru ucrainenii care au părăsit țara

Personalul aflat la frontieră au solicitat ambulanța, dar din nefericire,  femeia murise deja când echipajul medical a ajuns la fața locului.

Ce s-a întâmplat?

Din primele informații, femeia se afla în autocar alături de alți 40 de refugiați. Autocarul a trecut prin vama Sighet din județul Maramureș, a trecut apoi și de vama Petea, iar autoritățile din Ungaria nu au dorit să îi lase să intre în țară pentru că nu aveau teste COVID-19.

Citeste si: Soldații ruși au deschis focul la un protest al populației civile din Novopskov, în estul Ucrainei

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Autocarul a fost dus la Kisvarda, în Ungaria, la aproximativ 20 de kilometri de vamă.

Acolo, refugiații ucraineni așteaptă de mai bine de 20 de ore pentru că le-au fost solicitate teste COVID-19.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si