Au urmat mai multe roluri, pentru Bahar, în producții de succes, dedicate tinerilor, însă rolul lui Ceren este cel care a propulsat-o în liga mare a actorilor din Turcia. Bahar Șahin este o actriță extrem de versatilă, putând intra într-un rol cu conotații negative foarte ușor, dând dovadă de un mare talent. Tânara actrita spune, într-un interviu acordat publicației Gardirop Magazin, că este recunoscătoare acestui rol, pentru că i-a deschis ușile pentru alte partituri mai complexe și, deși în viața reală este opusă personajului, o înțelege pe tânăra Ceren.

Bahar Șahin din „Nemilosul Istanbul”- declarații inedite

" Ceren nu este o persoană crudă, de fapt, cred că este o persoană foarte specială. A fost un copil care a crescut fără dragoste și s-a hrănit cu un pic de atenție și asta a compromis caracterul ei. Este o femeie puternică, dar este foarte singură, nu este înconjurată de oameni care să îi arate adevărul și, prin urmare, este predispusă să facă greșeli. Toată lumea seamănă puțin cu Ceren, într-un moment sau altul al vieții. Nimeni nu vrea să fie singur, să-și piardă legăturile cu cei la care ține", a declarat frumoasa Bahar Șahin publicației amintite.

bahar sahin din nemilosul istanbul
Bahar Șahin din „Nemilosul Istanbul”.[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Se marita! Cu cine se casatoreste frumoasa si celebra romanca

Citeste si: Cum luptă un CEO cu insmonia? Află secretele împotriva insomniei și nu o lăsa să-ți afecteze productivitatea

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin- wowbiz.ro

Faima nu este un talisman norocos si poate fi, de multe ori un abis. Sute de mii de oameni o admiră şi doresc să îi urmeze exemplul frumoasei Bahar care, recunoaște, nu și-a imaginat că va ajunge să ajungă un lider al generației sale, postură care poate deveni o povară.

" Nu sunt o păpușă, nici o marionetă, nici un lider de opinie pe care oamenii îl pot urma. Da, fac și greșeli, ca orice tânăr. Este înfricoșător faptul că fiecare mișcare pe care o fac este supusă judecății(…) doar pentru că sunt cunoscută de mai mulți oameni", a mărturisit actrița jurnalistei de la Gardirop Magazin.

Cum va evolua personajul Ceren, în serialul "Nemilosul Istanbul", aflați urmărind episoadele difuzate în fiecare seară, de luni până vineri, începând cu ora 20.00, la Kanal D.

Sursa:

https://www.gardiropmagazin.com/bahar-sahin-ceren-zalim-biri-degildi/


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si