Mesajul reprezentanților instituției

„Sambata, 12 februarie 2022 in jurul orei 19:40 personalul de supraveghere impreuna cu echipa noastra de salvamari au intervenit prompt in sprijinul unui tanar de 17 ani care care părea să aibă dificultăți în apă, conform procedurilor de salvare. Personalul de interventie i-a aplicat masurile de prim ajutor pana la sosirea echipajelor de ambulanta. acesta fiind preluat de personalul medical SMURD cu semne vitale, continundu-se manevrele specifice.

In pofida interventiei imediate si a eforturilor sustinute ale echipajelor de interventie, tanarul nu a putut fi salvat. Autoritatiile abilitate vor cerceta conditiile premergatoare de sanatate care au determinat dificultatiile de mentinere in apa ale tanarului, precum si conditiile specifice in care s-a produs acest accident. Întreaga echipă Therme este întristata de acest eveniment.

Transmitem cele mai profunde condoleanțe familiei și prietenilor săi. Therme Bucuresti opereaza la cele mai inalte standarde de securitate acestea fiind prioritatea de top a centrului. Siguranța in apa este o parte importantă a procedurilor noastre si a planului de răspuns în situații de urgență, iar personalul nostru, si in special echipa de salvamari, au o pregatire temeinica si permanenta pentru asigurarea si mentinerea unui mediu foarte sigur pentru toti vizitatorii. Vom continua să sprijinim autoritățile abiliate pe măsură ce acestia își desfășoară evaluarea", a transmis directoarea centrului de recreere.

Pe 12 februarie, în jurul orei 19:48, Inspectoratul de Poliție al județului Ilfov a fost apelat de către angajații unui centru termal din Balotești cu privire la faptul că un bărbat s-a înecat

.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii orașului Otopeni pentru a efectua activități din competență, în cauză fiind identificată victima. Este vorba despre un adolescent, în vârstă de 17 ani, care era împreună cu unchiul său la respectivul centru de recreere.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Sfârșit tragic pentru două persoane în județul Constanța: o bătrână a căzut de la etaj, iar un bărbat a fost găsit mort pe plaja din Eforie Nord

Tânărul nu a supraviețuit

Echipajele medicale ajunse la fața locului au efectuat manevre de resuscitare. Din nefericire, tânărul nu a răspuns manevrelor, iar medicii au fost nevoiți să îi declare decesul.

Oamenii legii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Ilfov continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate situația de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun. 

Citeste si: A murit copilul din Neamț, bătut de mama lui și de concubinul ei. Micuțul avea doar doi ani și jumătate

Caz înfiorător. Un băiat de 15 ani și-a ucis părinții și fratele pentru că i s-a interzis accesul la internet

Un băiat în vârstă de 15 ani și-a ucis părinții și fratele, după ce i-a fost interzis să mai folosească internetul. Cazul a avut loc din localitatea Elche din Spania.

Autoritățile spaniole au mărturisit că băiatul  a stat cu cadavrele în casă pentru trei zile. Rudele au fost cele care  au descoperit întregul incident  când au mers la locuința familiei.

Citeste si: Noi vești din dosarul Caracal. Medicii legiști, care au examinat fragmentele osoase din curte lui Gheorghe Dincă, sunt audiați astăzi

Băiatul a fost arestat

Minorul de 15 ani a fost arestat la Elche. Autoritățile de acolo spun că băiatul și-a ucis familia prin împușcare.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Surse din cadrul Poliției susțin că băiatul ar fi fost certat de părinții săi din cauza notelor slabe de la școală. Din acest motiv, părinții i-ar fi interzis tânărului accesul la internet.

Din acest motiv, băiatul ar fi luat o armă de vânătoare și și-a ucis familia. În trecut, băiatul ar mai fi fost pedepsit pentru că ar fi rămas corigent la cinci materii și ar fi refuzat să își îndrepte situația slabă pe care o avea la școală.

Citeste si: Noi declarații făcute de presupusul criminal marocan. Tânărul susține că altcineva i-a utilizat telefonul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si