Baiatul este lovit cu palmele si cu pumnii peste fata si se roaga sa fie lasat in pace. La un moment dat, pustiul incepe sa planga si isi cere iertare, insa fata continua sa-l loveasca.

Alti tineri prezenţi la faţa locului ii cer fetei permisiunea sa-l loveasca pe baiat. Acesta este practic inconjurat de adversarii lui si nu are unde sa fuga. Se presupune ca batausa ar locui in zona Florilor si este eleva la scoala 27 in clasa a VIII-a.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Incidentul a avut loc intr-un parc din cartierul brasovean Racadau, iar victima a fost un baiat in varsta de 11 ani. Politia Brasov s-a sesizat in acest caz si a inceput verificarile, scrie Newsbv.ro.

Baiatul este lovit cu palmele si cu pumnii peste faţa si se roaga sa fie lasat in pace. La un moment dat, pustiul incepe sa planga si isi cere iertare, insa fata continua sa-l loveasca.
Alti tineri prezenţi la faţa locului ii cer fetei permisiunea sa-l loveasca pe baiat.
Acesta este practic inconjurat de adversarii lui si nu are unde sa fuga.
Se presupune ca batausa ar locui in zona Florilor si este eleva la scoala 27 in clasa a VIII-a.
Incidentul a avut loc intr-un parc din cartierul brasovean Racadau, iar victima a fost un baiat in varsta de 11 ani.
Politia Brasov s-a sesizat in acest caz si a inceput verificarile, scrie Newsbv.ro.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si