Close sidebar
Close sidebar

Baiat de 13 ani din Sibiu, ranit grav dupa ce a intrat cu masina in alte doua autoturisme. El conducea cu viteza mare

Un baiat de 13 ani din localitatea Ocna Sibiului a fost grav ranit, vineri, dupa ce s-a urcat la volanul unei masini cu care a intrat în doua autoturisme parcate, copilul fiind transportat la spital constiant, dar cu fractura de femur si alte rani.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Reprezentantii Politiei Judetene Sibiu au anuntat, vineri, ca un baiat de 13 ani din localitatea Ocna Sibiului s-a urcat la volanul unei masini si, pe fondul vitezei excesive, a intrat in doua masini parcate pe o strada din localitate.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Copilul a ramas încarcerat, pompierii intervenind pentru scoaterea sa din masina, iar traficul în zona accidentului este complet blocat, scrie News.ro.
Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Sibiu au precizat ca baiatul are o fractura de femur, precum si alte rani, fiind transportat la spital constient.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI