Abhigya Anand are 14 ani și a devenit celebru după ce, în anul 2019, a prevestit pandemia de COVID-19. El este astrolog şi este cel mai tânăr absolvent al filosofiei hindusă cunoscută sub numele de Vastu Shastra.

În 2019, într-un video postat pe internet, el spunea că ”o boală se va răspândi în întreaga lume, din noiembrie 2019 până în aprilie 2020 şi China va fi o ţară foarte afectată”.

Tot atunci, el spunea că va dispărea pe 5 septembrie 2020.

Citeste si: VIDEO| Record negativ de infectări cu noul coronavirus în România. Suntem la un pas de un dezastru!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Abhigya Anand susține că prezicerea lui este pur astrologică, o conjuncţie între planetele Jupiter şi Saturn. De exemplu, se spune că ciuma care a pus stăpânire pe Europe în secolului XIV a fost provocată de o conjuncţie între Jupiter, Saturn şi Platon.

Ce urmează în decembrie

Recent, Abhigya Anand a venit cu o nouă predicție. Băiatul susține că omenirea va scăpa de pandemia de coronavirus spre toamnă.

Dar un alt pericol pândește omenirea. Pentru perioada decembrie 2020- martie 2021, el vorbește despre o nouă conjuncţie între Saturn şi Jupiter care va crea contextul pentru o nouă tragedie.

Mai exact, el spune că ar fi vorba despre o foamete care va cuprinde întreaga planetă.

Citeste si: Avertismentul doctorului Virgil Musta: „Sistemul medical nu va face față. În fiecare zi vom avea un nou record de cazuri noi de coronavirus”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si