Close sidebar
Close sidebar

Băiatul care a prezis pandemia de coronavirus face un anunț șoc. Ce ar urma să se întâmple în decembrie

Un băiat indian a devenit celebru în întreaga lume după ce a prevestit pandemia de coronavirus. El are acum un nou mesaj terifiant pentru omenire. Se va întâmpla în decembrie.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Abhigya Anand are 14 ani și a devenit celebru după ce, în anul 2019, a prevestit pandemia de COVID-19. El este astrolog şi este cel mai tânăr absolvent al filosofiei hindusă cunoscută sub numele de Vastu Shastra.

În 2019, într-un video postat pe internet, el spunea că ”o boală se va răspândi în întreaga lume, din noiembrie 2019 până în aprilie 2020 şi China va fi o ţară foarte afectată”. Tot atunci, el spunea că va dispărea pe 5 septembrie 2020.

Citeste si: VIDEO| Record negativ de infectări cu noul coronavirus în România. Suntem la un pas de un dezastru!

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Abhigya Anand susține că prezicerea lui este pur astrologică, o conjuncţie între planetele Jupiter şi Saturn. De exemplu, se spune că ciuma care a pus stăpânire pe Europe în secolului XIV a fost provocată de o conjuncţie între Jupiter, Saturn şi Platon.

Ce urmează în decembrie

Recent, Abhigya Anand a venit cu o nouă predicție. Băiatul susține că omenirea va scăpa de pandemia de coronavirus spre toamnă. Dar un alt pericol pândește omenirea. Pentru perioada decembrie 2020- martie 2021, el vorbește despre o nouă conjuncţie între Saturn şi Jupiter care va crea contextul pentru o nouă tragedie.

Mai exact, el spune că ar fi vorba despre o foamete care va cuprinde întreaga planetă.

Citeste si: Avertismentul doctorului Virgil Musta: „Sistemul medical nu va face față. În fiecare zi vom avea un nou record de cazuri noi de coronavirus”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI