Szobi Cseh a murit in august 2014, la 71 de ani, intr-o perioada in care era dedicat trup si suflet unui proiect personal, "Asociatia Gladiator – Szobi Cseh”, un program social dedicat copiilor saraci, acestia fiind integrati cu ajutorul activitatilor culturale si sportive.

Dupa decesul lui Szobi, proiectul a fost continuat de unul din fiii sai, Arpad, care se chinuie de atunci ca asociatia sa isi desfasoare legal activitaea intr-o sala pusa la dispozitie de Primaria Sectorului 3, condusa de Robert Negoita.
"De ce sa trecem prin aceasta teroare, an de an? El a meritat-o, eu, sau copiii? Sa continui acest proiect fara sa am contract, fara cadru legal? Domnule primar Robert Negoita, aşteptăm să puneţi în practică promisiunile pe care ni le-aţi făcut! Nu ne mai obligaţi să lucrăm ilegal, copiii au nevoie de noi! Noi suntem şansa lor de a reuşi în viaţă, aşa că nu le-o luaţi!”, a scris Arpad Cseh.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si