Close sidebar
Close sidebar

Baietel de 5 ani, batut pana la moarte pentru ca si-a pierdut un pantof: „Imi pare rau, imi pare rau”

Marvyn Iheanacho, un barbat in varsta de 39 de ani, a fost condamnat la inchisoare, dupa ce l-a ucis pe baietelul de 5 ani al iubitei sale pentru ca si-a pierdut un pantof. ca si-a pierdut un pantof.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Barbatul avea un trecut dificil, fiind condamnat pentru agresiune domestica, dupa ce a agresat cinci femei si un copil. Femeia cu care avea o relatie nu stia nimic despre trecutul sau, asa ca i-a permis sa aiba grija de copilul ei de 5 ani. In timpul unei excursii, baiatul si-a pierdut un pantof, lucru care l-a scos din sarite pe barbat.

Enervat la culme de acest lucru, acesta l-a batut pe baietel cu salbaticie, incat martorii au declarat ca au crezut initial ca e vorba despre o bataie intre doi luptatori profesionisti. Lovit cu salbaticie, copilul plangea si isi cerea iertare: „Imi pare rau, imi pare rau”, spun cei care au asistat ingroziti la intreaga scena.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

In loc sa il duca pe baietel la spitalul care se afla la o distanta de 5 minute, acesta l-a tarat pe strada, inainte de a lua un taxi spre casa, unde si-a atacat si iubita care incerca sa sune disperata la ambulanta, noteaza Daily Mail.  Doua ore mai tarziu, cand femeia a reusit in sfarsit sa cheme ajutor, baietelul murise. Era ranit din cap pana in picioare.

Barbatul a negat crima, insa chiar si asa a fost condamnat.

 

"Stiam ca a fost la inchisoare, insa a spus ca e nevinovat. Nu stiam nimic despre trecutul lui. Am fost atat de naiva. Am avut incredere in el. Nu mi-as fi imaginat ca ar fi in stare de asa ceva”, a povestit mama.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI