Close sidebar
Close sidebar

Baietel nou-nascut, ingropat de viu de propria mama. Tanara mama le-a ascuns parintilor ca este insarcinata

Un baietel nou-nascut a fost gasit in mod miraculos in viata dupa ce mama lui l-a ingropat de viu. Tanara de 25 de ani le-a ascuns parintilor faptul ca este insarcinata pentru ca i-a fost frica de reactia acestora.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mama baietelului, o tanara in varsta de 25 de ani din Africa de Sud, mai are acasa un copil in varsta de 4 ani pe care il cresc bunicii. Ea nu este casatorita si a ascuns faptul ca a ramas insarcinata pentru a doua oara. Tanara lucreaza la o fabrica de cherestea, iar dupa ce a nascut, a luat bebelusul si l-a ingropat de viu in curtea fabricii. Acesta a supravietuit ca prin minune, desi femeia a pus peste el nisip si resturi de cherestea.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Un angajat al fabricii l-a auzit plangand abia la trei zile dupa ce fusese ingropat. Micutul a fost dus de urgenta la spital si internat la Terapie Intensiva.
Tanara de 25 de ani le-a recunoscut politistilor ca bebelusul este al ei. Ea le-a spus acestora ca i-a fost frica de reactia parintilor si ca din aceasta cauza a procedat asa, relateaza Daily Mail. Momentan, ea nu a fost pusa sub acuzare.

Imagini cu copilul AICI. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI