Close sidebar
Close sidebar

Băieții din ”Casa Iubirii” sunt de părere că sentimentele lui George pentru Larisa nu sunt atât de puternice

O nouă controversă a fost iscată în casă, acolo unde sentimentele lui George pentru Larisa au fost puse la îndoială.

Diana Bostan,

Larisa și George de la ”Casa Iubirii”

[Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Larisa a suferit un accident, fiind transportată la spital, iar în tot acest timp băieții susțin că George nu s-a arătat deloc ca fiind îngrijorat.

George se apără în fața băieților

Concurentul susține că s-a interesat de starea de sănătate a Larisei, dar nu a vrut să-i pună ei prea multe întrebări pentru a nu o face să retrăiească acele clipe din spital.

Citește și: Momente fierbinți în Casa Iubirii! Radu și Cristina s-au sărutat în văzul tuturor! Ce se întâmplă între cei doi concurenți: „Ești cu Cristina?”

Pe deasupra, Irina susține că George se află în topul ei, iar Bianca a văzut un mic interes din partea acestuia.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: VIDEO. Irina, noua concurentă din "Casa Iubirii", îi dă nota 3 lui Robert pentru caracter! Ce s-a întâmplat

„Nu am făcut nimic. A venit fata, am interacționat cu ea(...) Pregăteam un joc, a venit Irina, nu am mai apucat să ne jucăm jocul”,   a spus George, potrivit Kanald.ro.

Concurenții susțin că George este interesat de Irina

Cristina susține că și Robert este de aceeași părere cu Bianca și că a uitat de Larisa în momentul în care Irina și-a făcut apariția.

Citește și: FOTO- Patrick s-a întors la Nona! Fostul concurent s-a dus direct în Republica Moldova după ce a fost eliminat din „Casa Iubirii”

  „În a doua conexiune, a venit fata și, în momentul în care vorbești, clar că zici că «e mai bine băiatul», dar eu vorbesc cu fata, îi pun întrebări, hai să mai glumim”, a

spus George.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI