În acest complex aqua-spa din Băile Felix nu aveai loc duminică nici măcar să arunci un ac. Mii de turiști din toate colțurile țării au venit să se relaxeze în bazinele cu apă termală fierbinte. Și cum mesele din ultimele zile au fost destul de bogate în calorii, administratorii resortului au pregătit și un program special de aqua-azumba.

Citește și: VIDEO- Bătaie pe plajă sub ochii turiștilor. Nu au vrut să părăsească plaja la sfârșitul zilei, pentru că au plătit șezlongurile. Supărați de programul de la plajă, două persoane au sărit la bătaie

Un instructor profesionist i-a învățat pe turiști ce mișcări trebuie să facă în apă, pentru a da jos cât mai multe kilograme.

„Foarte fain, nebunie, distracție, relaxare, toate combinate, apua-zumba e foarte tare, m-am simțit super, cald, soare, de toate.”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„Sunt din Dâmbovița, este prima dată când am venit aici și nu mă așteptam să avem o petrecere cu aqua-zumba, a fost foarte interesant și m-am distrat, a fost foarte mișto. Plus ard caloriile, fiind vacanță de vară am mâncat foarte multe dulciuri pe aici.”

Unii turiștii au preferat să se bucure de pe margine

Alții au participat de pe margine, pentru a mortaliza momentul.

Această doamnă a ținut să le arate și celor de departe atmosfera din stațiune.

„E prima oară când ajungem aici și este foarte tare. Cum e aqua-zumba? Super. Ați și dansat și filmați, faceți de toate? Da, sunt în direct.”

Delia Papik, instructor de aqua-zumba: „Oamenilor le plac foarte mult sesiunele de aqua-zumba, deoarece este și distractiv și, în același timp, ard și foarte multe calorii.

Este foarte indicat având în vedere că mesele sunt destul de îmbelșugate .”

Și petrecerile cu spumă în bazine i-au captivat pe clienți.

„Din Reșița, am ajuns aici în concediu, mă simt extrador de bine, mă simt super fain. Mai ales la spuma-party, am prins-o și ieri și azi, sperăm și mâine. Stațiunea e super, s-a amenajat foarte mult, am fost și acum 8 ani, dar a crescut.”

Citeste si: Cât de mult îl iubește Corina Caciuc pe Laurențiu Reghecampf: “Nu cred că există un bărbat care să nu fie gelos.”- kfetele.ro

Citeste si: Nikita, marea absentă de la Neversea. Motivul pentru care n-a mai ajuns să cânte cu Maluma- radioimpuls.ro

Unii însă au preferat relaxarea pe șezlong din dorința de a obține un bronz de calitate care să rămână până târziu în toamnă.

Gradul de ocupare în Băile Felix este de 100%, în jur de 15.000 de turiști au venit să petreacă în minivacanța de Sfânta Maria

În minivacanța prilejuită de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, gradul de ocupare în Băile Felix este de 100%, adică în jur de 15.000 de turiști. Pentru un sejur de patru nopți, clienții hotelurilor și pensiunilor au plătit între 2.200 și 2.500

de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si