Close sidebar
Close sidebar

Baile Puturoasa s-au redeschis cu ajutorul unui tanar de 28 de ani. Cum arata statiunea si la ce sunt bune apele sulfuroase de aici

Au fost abandonate mai bine de 20 de ani, insa cu ajutorul unui tanar de 26 de ani, Baile Puturoasa, odata celebre pentru apa cu proprietati medicale, a devenit din nou un furnicar de lume, la fel ca in perioada comunista.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un tanar antreprenor de 28 de ani a muncit in afara tarii si banii castigati acolo i-a investit in ruinele de la Puturoasa, alaturi de fonduri europene de 1 milionde euro. A refacut toul de la zero.

„Am dorit sa realizez un centru recreaţional. Am realizat pentru început ceea ce se vede acum, o cafenea, doua piscine interioare, un mic loc de relaxare, unde lumea sa vina şi sa îşi aminteasca de Baile Puturoasa, iar acum suntem în extindere. Dorim sa cream locuri de cazare şi sa renaşte obiceiul bailor la vana cu apa sulfuroasa”, a declarat pentru adevarul.ro Stefan Salagenau.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Desi, pana acum, a reusit sa realizeze doar o parte din ceea ce si-a propus, baile au au obţinut licenţa de exploatare şi explorare a apelor. Pana acum, exista doua bazine cu ape sulfuroase.

Baile Puturoasa erau extrem de cautate in urma cu 20 de ani, in special pentru calitatea apei. Oamenii veneau aici pentru a-si remedia problemele sistemului locomotor, dar si cele ginecologice.

Apa si-a pastrat proprietatile in timp, iar oamenii deja incep sa vina, spune primarul comunei Vama, Vasile Corodan.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI