Pereți îmbrăcați în flori multicolore și tablouri vii al căror aspect te transpun într-o lume de poveste. Toate au fost gândite astfel încât Palatul Culturii din Ploiești să devină scena perfectă a unei primăveri îndelung așteptate.

Bal caritabil pentru copiii defavorizați din Prahova

Balul Florilor se află la prima ediție și este un eveniment conceput pentru sprijinul unor proiecte caritabile. Organizatorii își doresc ca inițiativa lor să aducă o urmă de speranță pentru copii defavorizați din Prahova, dar să reprezinte și o mână de ajutor pentru micuții care ating performanța în artă, știință

și sport.

Citește și: Ce acte sunt necesare pentru a primi ajutor social în 2023 și cine sunt beneficiarii

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Vlad Mateescu, directorul Filarmonicii ”Paul Constantinescu” Ploiești: ”Un eveniment care și-a propus prin invitații săi, prin spectacolul său și prin această poveste, povestea florilor pentru că este un bal al florilor, să readucem speranța.”

Evenimentul a reunit sute de oameni dornici să ofere o mână de ajutor cazurilor nobile susținute prin acest proiect. Banii cumulați de la biletele de intrare vor ajunge la copiii care au nevoie de ei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si