Andra Volos de la „Puterea Dragostei” și Marius, unul dintre prietenii ei cei mai buni, au sărbătorit Nașterea Domnului Iisus Hristos la un hotel de lux de la munte. Volos a imortalizat fiecare moment din vacanță și le-a expus fanilor pe insta story-uri.

bărbat andra volos de la puterea dragostei
Andra Volos alături de prietenul ei, Marius.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Bruneta s-a trezit dis-de-dimineață pentru a servi cafeaua și micul dejun alături de Marius și de ceilalți prieteni. Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D s-a restras departe de București pentru a petrece cum se cuvine. Măsurile impuse de pandemia COVID-19 încă sunt în vigoare, așa că gașca care a însoșit-o pe Andra Volos la munte a fost una micuță.

Citeste si: Ce legătură este între Bogdan Mocanu și Mona de la "Puterea Dragostei". Unde au fost surprinși cei doi

Andra Volos de la „Puterea Dragostei”- schimbare de look

Andra Volos și-a făcut o schimbare de look, înainte de Crăciun. Bruneta și-a uimit fanii din nou. Volos și-a făcut șuvițe blonde în cap, iar acest lucru a schimbat-o total. Andra Volos de la „Puterea Dragostei” promite noi surprize fanilor săi, după perioada sărbătorilor de iarnă.

Citeste si: Alexandra de la „Puterea dragostei”, umilită? Ce s-a întâmplat în camera roșie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si