Close sidebar
Close sidebar

Bărbatul care i-a stat aproape Andrei Volos de la „Puterea Dragostei” în seara de Crăciun

Andra Volos de la „Puterea Dragostei” își petrece Crăciunul la munte alături de prieteni. Unul dintre prietenii ei cei mai buni se numește Marius și este nelipsit din pozele și filmulețele ei.

Georgiana Balaban,

Andra Volos de la Puterea Dragostei. [Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Andra Volos de la „Puterea Dragostei” și Marius, unul dintre prietenii ei cei mai buni, au sărbătorit Nașterea Domnului Iisus Hristos la un hotel de lux de la munte. Volos a imortalizat fiecare moment din vacanță și le-a expus fanilor pe insta story-uri.

Andra Volos alături de prietenul ei, Marius. [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Bruneta s-a trezit dis-de-dimineață pentru a servi cafeaua și micul dejun alături de Marius și de ceilalți prieteni. Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D s-a restras departe de București pentru a petrece cum se cuvine. Măsurile impuse de pandemia COVID-19 încă sunt în vigoare, așa că gașca care a însoșit-o pe Andra Volos la munte a fost una micuță.

Citeste si: Ce legătură este între Bogdan Mocanu și Mona de la "Puterea Dragostei". Unde au fost surprinși cei doi

Andra Volos de la „Puterea Dragostei”- schimbare de look

Andra Volos și-a făcut o schimbare de look, înainte de Crăciun. Bruneta și-a uimit fanii din nou. Volos și-a făcut șuvițe blonde în cap, iar acest lucru a schimbat-o total. Andra Volos de la „Puterea Dragostei” promite noi surprize fanilor săi, după perioada sărbătorilor de iarnă.

Citeste si: Alexandra de la „Puterea dragostei”, umilită? Ce s-a întâmplat în camera roșie

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI