Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat de 25 de ani a fost aruncat de la geam de părinții iubitei sale: „Am rămas cu un picior mai scurt decât celălalt”

Un tânăr în vârstă de 25 de ani a fost aruncat de la geam de părinții iubitei sale. Cei doi au fost prinși aproape dezbrăcați, în dormitorul fetei.

Georgiana Balaban,

Un bărbat a fost aruncat de la etaj de părinții iubitei.

[Sursa foto: Arhivă]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cuplul a vrut să aibă parte de o noapte romantică, însă lucrurile au degenerat. Bărbatul a fost aruncat de la geam chiar de către părinții iubitei sale. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 25 de ani din Germania, care a fost prins alături de iubita lui în dormitor, aproape dezbrăcați.

Ahmed a mers pe ascuns acasă la iubita sa. Tânărul a intrat fără ca nimeni să știe și s-a refugiat în dormitor, acolo unde iubita lui îl aștepta cu nerăbdare, fără să aibă idee de ceea ce va urma.

Citeste si: O tânără de 19 ani a murit într-o cadă plină cu acid. Iubitul ei este suspect că ar fi lăsat-o intenționat

Tânăr- aruncat de la geam de părinții iubitei

Îndrăgostiții s-au cunoscut în urmă cu doi ani. Părinții fetei nu au fost foarte entuziasmați de relația lor încă de la început. Motivul ar fi că tânărul este musulman, iar părinții își doreau pentru fiica lor un bărbat creștin armean.

Citeste si: Mesajul sfâșietor al mamei lui Mario, băiețelul de cinci ani ucis de bunică în Anglia: „Te divinizez, inimioară curată și pură”

Familia fetei nu este de acord cu această religie așa că i-au interzis fiicei lor să se mai întâlnească cu tânărul. Familia fetei a plecat de acasă, cu treabă, pentru câteva zile, iar tânăra și-a chemat iubitul la ea, însă au avut parte de o surpriză neplăcută, deoarece părinții s-au întors mai repede acasă.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Oamenii i-au găsit pe cei doi tineri aproape dezbrăcați, în patul din dormitorul fiicei lor.

Citeste si: Femeie de 46 de ani din Slănic Prahova, găsită moartă după o ceartă cu concubinul

„Am vrut să mă ascund în dulap. Alwina păstra întotdeauna un șifonier gol special pentru asta. Dar acum toate erau pline. M-am ascuns pe pervazul îngust al ferestrei și am tras draperiile”, a povestit tânărul.

Chiar dacă a vrut să se ascundă, mama fetei l-a observat imediat. Fără să stea prea mult pe gânduri, și-a chemat soțul, iar tatăl tinerei l-a împins pe geam pe tânărul de 25 de ani.

Părinții tinerei au închis geamul. S-au comportat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat și nici măcar nu s-au interesat dacă băiatul a supraviețuit sau nu, iscându-se apoi un scandal de proporții cu fiica lor.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Bărbatul din Iași care și-a decapitat mama cu un topor, declarații halucinante în fața anchetatorilor: „Era plină de șerpi”

Tânăra a pus imediat mâna pe telefon și a alertat autoritățile. Ahmed a fost transportat de urgență la spital, acolo unde a rămas timp de două luni.

„Încă trebuie să mai fac intervenții chirurgicale. Am rămas cu un picior mai scurt decât celălalt”, a declarat Ahmed.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI