UPDATE: Cine este tânărul care și-a pus capăt zilelor

Primele informații venite din partea anchetatorilor arată că tânărul avea 21 de ani și se numea Abel-Rafael Habor. Provenea din Caransebeș și studia la Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor din Timișoara. 

În trecut, Abel a absolvit Colegiul Economic al Banatului Montan Reşiţa și a fost unul dintre cei mai buni elevi din oraș, în 2017-2018.

Anchetatorii încearcă să stabilească dacă tânărul de 21 de ani a venit în București pentru a recurge la gestul extrem. Abel se cazase la etajul 8 al hotelului Intercontinental ieri, 30 ianuarie. După nici 24 de ore, trecătorii aveau să îi descopere trupul neînsuflețit. Tânărul sărise în gol de la etajul 20.

UPDATE: Imagini de la fața locului

 

UPDATE: Ce a spus bărbatul în mesajul de adio

Bărbatul a lăsat un mesaj de adio, înregistrări audio prin care dă de înțeles că motivul sinuciderii sale ar fi chiar orientarea sa sexuală. Din această cauză cei din jur nu îl acceptau.

În ultimul mesaj pe care l-a înregistrat, bărbatul din Caransebeș spune că nu este înțeles de societate din cauza orientării sale sexuale. 

Acesta era cazat în hotel, iar în urma gestului său a murit pe loc.

M-am născut într-o familie săracă, nu mai vreau să trăiesc, urăsc viaţa, sunt prea sărac. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Nu aţi avut grijă de mine, un copil nu se creşte cu câţiva lei pe lună. Urăsc familia în care m-am născut. 

Mă simt marginalizat şi neînţeles din cauza problemelor pe care le am şi nu mă înţelege nimeni. Mama a venit în ţară şi mi-a dat puţini bani”, este o parte din mesajul de adio al bărbatului.

Bărbatul care s-a arucat de la etajul 20 are aproximativ 35-40 de ani și încă nu se știe dacă era sau nu cazat în unitatea hotelieră.

Până în acest moment nu este cunoscută cauza care la împins pe bărbat la acest gest.

Citeste si: VIDEO| Măcinat de greutăți, un tânăr din Dâmbovița și-a pus capăt zilelor într-un mod cutremurător: „A stins farurile, a accelerat și a intrat sub mine”

Autoritățile sunt prezente la locul accidentului

La fața locului, oamenii legii desfășoară cercetări. Cei de la serviciul Omoruri sunt prezenți la locul tragediei, dar și cei de la Institutul de Medicină Legală.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost urcat în mașina Institutului de Medicină Legală (IML) și transportat pentru efectuarea necropsiei.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

La etajul de unde sa aruncat bărbatul au fost găsite un telefon mobil și o sticlă de băuturi alcoolice.

Citeste si: Un barbat si-a ucis iubita, apoi sa plimbat cu cadavrul pe bancheta din spate a mașinii: „Am iubit-o prea mult”

Reprezentanții Poliției Capitalei au anunțat că luni dimineață, printr-un apel la 112, a fost anunțat faptul că lângă un hotel din Sectorul 1 se află cadavrul unui bărbat.

Anchetatorii iau în calcul posibilitatea ca bărbatul să fi căzut de la mare înălțime.

Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri- Biroul Morți Suspecte și Ucideri din Culpă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs decesul.

VIDEO- A spus adio printr-un mesaj vocal

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si