Un bărbat și-a ucis iubita fără a sta pe gânduri. El s-a plimbat apoi cu cadavrul în mașină. Crima s-a petrecut în Reichenau, landul Baden-Württemberg, Germania.

Citeste si: O profesoară de 22 de ani a fost ucisă în bătaie. Un român stabilit în Irlanda este principalul suspect

Individul are 46 de ani și s-a prezentat ieri în fața judecătorilor.

Crima a avut loc pe 14 iulie 2021, când românul și-a ucis partenera cu multe lovituri de cuțit. Acum, el a fost dus din nou la audieri, în sala de judecată, în același caz.

Citeste si: După ce o ameninţase că o va asasina, Loredana, femeia ucisă de fostul soț italian, le-a spus judecătorilor că se află în pericol

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

La acea vreme, oamenii legii au găsit la ieșirea de pe autostradă Engen un autoturism în care se puteau observa dâre de sânge. Trupul neînsuflețit al iubitei sale, de origine română, zăcea în spatele scaunului șoferului.

Românul a vrut să se sinucidă, așa că s-a tăiat la gât. Medicii au reușit să-l salveze la timp și el a scăpat cu viață. Poliția a confirmat faptul că românul nu a consumat nici alcool și nici substanțe interzise înainte de a comite crima.

Ce i-a transmis criminalul fiului victimei

Femeia și criminalul locuiau cu chirie. Propietara apartamentului, în care au locuit cei doi, a declarat că românii se certau destul de des și întotdeauna era scandal acasă la ei.

Citeste si: Un călugăr din Botoșani a fost găsit mort de frig într-o râpă

Apoi, cuplul a decis să se despartă.

Românul nu a mai fost de acord cu despărțirea, așa că s-a iscat un scandal și mai mare. Înainte de crimă, sora și fiul victimei s-au mutat în apartamentul respectiv, după plecarea lui.

După ora 5:00, în dimineața săvârșirii crimei, românul a mers la ușa surorii victimei și i-a spus fiului iubitei sale că i-a omorât mama.

„Ești puternic? Ți-am ucis mama. Am iubit-o prea mult”, i-a spus bărbatul fiului victimei.

Citeste si: El este al doilea suspect în cazul dublului asasinat de la Iași! A fost văzut în ziua crimei, în timp ce urmărea vila în care locuiau victimele: „Îmbrăcat ca pentru schi, cu gluga în cap”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si