Un cuplu care a strâns nenumărate comentarii răutăcioase pe internet din cauza „diferenței de înfățișare” dintre cei doi le-au închis gura "trolilor cruzi".

Cei doi le-au împărtășit tuturor „secretul” unei căsnicii fericite, scrie Daily Mail.

Secretul unei relații fericite

Scott, din Houston, Texas, și soția sa Divine, din Filipine, sunt împreună de șapte ani.

Cei doi s-au cunoscut din întâmplare pe Facebook, când el a contactat-o crezând că este altcineva.

Citește și: "M-am săturat de site-urile de întâlniri". O femeie a ieșit în stradă cu o pancartă pe care scrie "Caut soț"

După mai multe conversații, perechea a început o relație la distanță înainte ca Divine să se mute în SUA și cei doi să se căsătorească.

În 2021, perechea a început să posteze videoclipuri pe TikTok despre relația și povestea lor de dragoste, dar sute de critici cruzi refuză să creadă că ar putea „fi vreodată împreună” și acuză relația lor că este „falsă”.

Dar cei doi îndrăgostiți închid ochii la comentariile haterilor și, în schimb, au împărtășit cum căsnicia lor a devenit din ce în ce mai puternică.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Divine Rapsing- Smith (@divinerapsing)

Adevărul despre drama prin care trece Scott

Scott suferă de o boală cronică autoimună numită sclerodermie, care a început când avea 13 ani și i-a „modificat” aspectul.

Bărbatul a spus că „nu se așteaptă ca aspectul său fizic să se înrăutățească”.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Într-un videoclip, perechea iubită a dezvăluit că comunică întotdeauna după o ceartă pentru a-și exprima opiniile și sentimentele.

„Discutăm lucrurile și nimeni nu pleacă. Rămânem și creștem împreună", au spus ei pe TikTok. La fel ca multe cupluri, ei își rezolvă întotdeauna diferențele și merg mai departe.

Relația lor a atras atenția multor oameni și în ultimii doi ani au câștigat peste jumătate de milion de urmăritori pe TikTok.

Mulți oameni presupun că Divine este doar cu Scott pentru că „are bani” sau pentru a obține o „carte verde” și a rămâne în SUA.

În noiembrie 2017, Scott a vizitat-o pentru prima dată la Divine în Filipine, iar mai târziu a cerut-o în căsătorie.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Ei și-au continuat relația la distanță timp de patru ani până când Divine s-a mutat în SUA. „Înainte să o cunosc pe Divine, viața era destul de plictisitoare. Viața mea era într-un impas total”, a spus Scott într-un videoclip pe YouTube.

Citește și: Povestea inedită de dragoste a unui cuplu de americani. S-au cunoscut în avion după ce au fost obligați să stea unul lângă celălalt. „Am fost obligată să stau lângă cea mai enervantă persoană”

În ceea ce privește comentariile dureroase pe care cuplul le primește, el a spus: „Suntem doar doi oameni normali... mereu va fi cineva acolo care nu se va gândi la asta (aspectul tău)”, a spus el, iar Divine a fost de acord.

Divine a spus că este „dureros” să crezi că alții cred că ea este cu Scott doar din motive financiare și susține că aceștia nu ar putea fi mai departe de adevăr.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Divine Rapsing- Smith (@divinerapsing)

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si