UPDATE- Vecinii bărbatului spun că, luni seara, acesta a invitat niște așa ziși prieteni să petreacă a doua zi de Paște, însă ce a urmat a șocat pe toată lumea din zona Piața 9 Mai. „Aseară, în blocul de garsoniere de vis-a-vis de Poliția Locală din Piața Mică, un om a fost bătut cu bestialitate de niște ”prieteni” pe care i-a poftit la masă de Paști! Omul, bătut cu ciocanul în cap, membre, torace, a fost transferat la spitalul Craiova, operat pe creier, azi, și se află în stare critică”, a

spus unul dintre vecinii bărbatului.

Din primele informații, bărbatul este din Bălești și locuia singur în blocul de garsoniere de lângă Poliția Locală. Acesta a fost găsit inconștient, la ușa garsonierei sale, de un vecin, care mergea spre toaleta comună de pe palier. Imediat a fost chemată ambulanța, iar când a ajuns la UPU medicii au constatat că bărbatul prezenta un traumatism cranian și era deja în comă. Cadrele medicale au decis transferul acestuia la neurochirurgie, la un spital din Craiova.

Polițiștii din Gorj au deschis o anchetă după ce un bărbat din municipiul Târgu Jiu a fost dus la spital, bătut atât de tare încât nu putea comunica. Bărbatul a fost găsit inconștient în faţa locuinței sale, de către un vecin.

Inspectoratul de Poliție Județean Gorj a anunțat, miercuri, că un bărbat de 37 de ani, din municipiul Târgu Jiu, l-a găsit inconștient pe vecinul său, în vârstă de 58 de ani, lângă uşa de acces în locuinţă.

Citește și: Scandal la Mitropolia Clujului

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Bărbatul inconștient avea semne vizibile de violență.

El a fost dus la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, iar medicii de acolo au anunțat Poliția despre situația bărbatului.

Citește și: Angajata MApN care a lovit un om cu mașina, având o alcoolemie record, a fost reținută. Femeia a fost prinsă dormind cu capul pe volan după ce a fugit de la fața locului

Polițiștii fac cercetări în cadrul unui dosar penal care vizează comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

„La data de 18 aprilie a.c., ora 03:45, Poliția Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată direct, de cadrele medicale, cu privire la faptul că la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu a fost adus un bărbat care prezintă leziuni și nu comunică. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind că în noaptea de 17/18 aprilie a.c., un bărbat de 37 de ani, din municipiul Târgu Jiu, l-a găsit inconștient pe vecinul său de 58 de ani, lângă ușa de acces în locuință. Polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, au comunicat reprezentanții IPJ Gorj.

Scandal din cauza dedicațiilor: mai mulți tineri din două comune din Sibiu s-au luat la bătaie

Un scandal a izbucnit la un bal de Paște din Sibiu, acolo unde tinerii din două comune s-au luat la bătaie din cauza dedicațiilor.

Tinerii s-au luat la bătaie la un bal dintr-o comună din județul Sibiu, fiind nemulțumiți de melodiile cântate la petrecere.

Citește și: Un bărbat din Bistrița-Năsăud a fost reținut pentru omor

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Scandalul a izbucnit între mai mulți tineri din comuna Sadu și comuna Rășinari, cei din urmă fiind acuzați că primesc mai multe dedicații.

Deși au încercat să calmeze spiritele, nici iubitele acestora nu au reușit să împiedice bătaia. Din fericire, nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar până în acest moment nu a fost depusă vreo plângere.

Citește și: Ce se întâmplă acum cu Ana Morodan, după ce a fost prinsă la volan sub influența alcoolului și a stupefiantelor?! Decizia la care nimeni nu se aștepta: „Până ma fac bine”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si