Un bărbat în vârstă de 65 de ani a murit, duminică după amiază, după ce a căzut de la etajul al cincilea al unui bloc de locuinţe din municipiul Braşov. Poliţia anunţă că a deschis o anchetă pentru a stabili cauzele şi condițiile în care s-a produs incidentul.

Citește și: Durere fără margini în familia unui adolescent dispărut de acasă de 5 luni. Rămășițele lui Freddy au fost găsite pe marginea drumului

Bărbatul a căzut de la etajul cinci al unui bloc de locuinţe situat pe strada Soarelui din municipiul Braşov incidentul având loc duminică, în jurul orei 12:30.

Citește și: Tragedie în Slatina: două persoane, mamă și fiu, au fost găsite decedate în propria locuință

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Când au ajuns la faţa locului echipele de salvatori, aceștia au constatat că în urma impactului cu solul bărbatul a decedat.

„Polițiștii sunt la faţa locului si desfășoară cercetări în vederea stabilirii cauzelor şi condițiilor în care s-a produs decesul”, transmit oficiali ai Poliției județene Braşov.

Un muncitor a fost rănit după ce a căzut de pe acoperișul Primăriei Hunedoara

Un bărbat care lucra la reabilitarea acoperișului Primăriei Hunedoara a fost rănit, joi, după ce a căzut de la aproximativ zece metri.

Citește și: O femeie a fost lovită de un autobuz în timp ce traversa regulamentar

Accident la Primăria Hunedoara. Un bărbat care lucra la reabilitarea acoperișului a fost rănit, după ce a căzut de la aproximativ zece metri.

Acesta a suferit numeroase traumatisme. Echipajele medicale l-au transportat la spital, fiind conștient.

Citește și: Crimă groaznică în Pitești! Un bărbat ar fi fost ucis de fiul lui în timpul unei petreceri, după care adolescentul a organizat alte evenimente, cu corpul neînsuflețit în casă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si