Accidentul a avut loc în localitatea Unirea, județul Bistrița, unde o femeie de 57 de ani a fost lovită de un autobuz în timp ce traversa regulamentar. Momentul a fost surprins pe camerele de supraveghere. Femeia a scăpat cu viață, dar a fost rănită și transportată la spital. Șoferul a fost testat de polițiști și nu consumase alcool.

Citește și: Grav accident pe o șosea din Maramureș. Un șofer s-a izbit violent de un autobuz cu navetiști

Grav accident pe o șosea din Maramureș. Un șofer s-a izbit violent de un autobuz cu navetiști

Un accident rutier teribil s-a produs, seara trecută, într-o localitate din Maramureș, între un autobuz cu muncitori și un autoturism.

Tragic accident rutier în localitatea Hideaga din județul Maramureș.

Accidentul s-a produs seara trecută, în jurul orei 23.00. Un șofer al unui autoturism a pătruns pe contrasens s-a ciocnit de un autobuz. În urma impactului șoferul și pasager din autoturism au rămas încarcerați. Pasagerii din autobuz nu au fost răniți.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și:  Cinci tineri au fost răniți într-un grav accident rutier

La fața locului s-au deplasat trei echipaje SMURD și două  echipaje ale pompierilor  de la descarcerare din Baia Mare și Șomcuta Mare. Victimele au fost extrase din mașină și transportate la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a produs accidentul

Citește și:  Tânăr de 17 ani, mort într-un accident rutier în Italia. El urma să-și sărbătorească majoratul

Cinci tineri au fost răniți într-un grav accident rutier

Cinci tineri din Suceava, cu vârste cuprinse între 15 și 19 ani, au fost răniți într-un grav accident rutier și transportați la spital.

ISU Suceava intervine, miercuri, într-un accident rutier produs între localitățile Dumbrăveni și Verești.

Citește și: Sfârșitul cutremurător al lui Gabriel, un băiat de doar 19 ani care a căzut cu mașina într-un canal. Fratele lui a sărit în apă să-l salveze: „Era un băiat de aur”

Un autoturism cu cinci persoane în interior a intrat într-un cap de pod. O persoană a rămas încarcerată și a fost scoasă de echipajele de intervenție.
”Toate cele cinci persoane implicate în accident, tineri, cu vârste între 17 şi 19 ani, vor fi transportate la spital”,   a transmis sursa citată.

Citește și: Un bărbat din Arad a trecut pe lângă moarte după ce a căzut cu maşina de pe un pod


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si