Tragedie la metrou în Capitală. Un bărbat a căzut pe șinele de tren din stația Unirii, luni la prânz.

Citește și: Tentativă de sinucidere la metroul București. Circulație îngreunată- UPDATE

Potrivit primelor informații, incidentul s-a întâmplat în stația de metrou Unirii 2. Imediat a fost întreruptă alimentarea cu energie electrică pentru intervenția salvatorilor.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Victima ar fi fost extrasă de detasamentul special de salvatori de la SMURD.

Bărbat căzut pe șine în stația de metrou Unirii 2. Anunțul Metrorex

Metroul este blocat pe Magistrala M2, pe sensul dintre Berceni spre Pipera, după ce o persoană a căzut pe șine în stația Unirii 2.

"Metrorex informează că astăzi, 12.02.2024, în jurul orei 11:39, în stația de metrou Piața Unirii 2, pe direcția Pipera a avut loc o tentativa de suicid. Personalul Metrorex a anunțat SMURD pentru intervenție. Conform procedurilor interne, organele abilitate împreuna cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul", a transmis Metrorex într-un comunicat de presă.

Metroul e blocat pe magistrala M2

Poliția Capitalei a transmis următorul mesaj: "La data de 12 februarie, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Brigada de Poliție pentru Transportul Public a fost sesizată, în jurul orei 11.45, cu privire la faptul că, într-o stație de metrou, din Sectorul 3, o persoană, posibil bărbat, s-ar afla pe calea de rulare a metroului, în timp ce acesta intra în stație".

La fața locului acționează Detașamentul Special de Salvatori, SMURD, alături de echipa de salvatori de la Metrorex.

Știre în curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si