Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 03.00, o patrulă de ordine publică din cadrul Poliţiei oraşului Năvodari, în timp ce se afla în desfăşurarea activităţilor de serviciu, pe strada Albinelor din oraş, a observat două femei şi doi bărbaţi, care alergau şi strigau după ajutor, reclamând verbal faptul că ar fi urmărite de o persoană necunoscută.

Poliţiştii au recunoscut persoana în cauză, care avea faţa acoperită cu o mască, iar în mâini ţinea două cuţite.

La vederea patrulei, agresorul a fugit în direcţia opusă, moment în care poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, pe mai multe străzi din oraşul Năvodari, atât pedestru, cât şi cu autospeciala de poliţie.

Citeste si: Ediție specială a Știrilor Kanal D: Ultimele clipe din viața Alexandrei Măceșanu, victima lui Gheorghe Dincă

Citeste si: Gheorghe Dincă dus înapoi în casa groazei. Se fac noi percheziții

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

“După aproximativ un kilometru, persoana în cauză a fost depistată intrând într-un gang. În timp ce unul dintre poliţişti l-a urmărit pedestru, colegul acestuia a blocat cu autospeciala de poliţie aleea Ghioceilor, din proximitatea unei pieţe, moment în care agresorul a fost împiedicat în a-şi continua deplasarea.

Poliţistul a procedat la somarea persoanei, în repetate rânduri, să se oprească, însă, la un moment dat, aceasta l-a atacat pe poliţist, manifestând un comportament periculos”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Citeste si: Incredibil, ce descriere i-a făcut criminalului din Caracal! Fostul său avocat a spus totul de la audieri! ”Este o persoană pasivă, dar calculată”

Citeste si: Klaus Iohannis: "PSD trebuie să plece"

În cele din urmă poliţistul a folosit armamentul din dotare, trăgând un foc de armă asupra persoanei, aceasta fiind rănită în zona picioarelor, motiv pentru care poliţistul a solicitat un echipaj de ambulanţă. Până la sosirea echipajului, victimei i-a fost acordat primul ajutor de către poliţist.

Bărbatul are 25 de ani şi este din municipiul Iaşi şi a fost dus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si