„Acest vot va fi respectat. Nu voi desemna niciun guvern care nu-şi asumă ferm aceste deziderate. Vă asigur că voi construi o nouă majoritate în urma votului dat de oameni la alegerile parlamentare, fie la termen, fie anticipate, o majoritate care să aibă în prim plan toate aceste priorităţi legate de normalizarea României, o majoritate care să fie proeuropeană şi care să susţină lupta împotriva corupţiei. PSD a dovedit că e incapabil să facă toate aceste lucruri şi trebuie să plece”, a afirmat Klaus Iohannis.

Citeste si: Klaus Iohannis, atac la PSD: "A trădat votul oamenilor, a dat legi pentru infractori, a promovat incompetenţa ca politică de stat şi mediocritatea"

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Shaorma „cu de toate”, bombă pentru organism

Citeste si: VIDEO| Bătaie în avion. Ce s-a întâmplat după ce un tânăr ar fi lovit o stewardesă

„Îmi asum ca obiectiv naţional această viziune a României funcţionale, normale şi îi voi aduce alături de mine pe toţi cei care o împărtăşesc, astfel încât să devină realitate”, a mai spus preşedintele Iohannis în finalul discursului susţinut la Consiliul Naţional al PNL.

Preşedintele Klaus Iohannis a lansat, joi, la Consiliul Naţional al PNL, un atac la PSD, spunând că a trădat votul oamenilor, a dat legi pentru infractori, a promovat incompetenţa ca politică de stat şi mediocritatea ca principal criteriu de construire a unei cariere în sistemul public.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si