Un bărbat a fost reținut de polițiștii doljeni după ce s-a dezbrăcat în faţa unei angajate a unui hotel din Craiova, fiind cazat în acea unitate. Bărbatul figurează în Registrul naţional cu privire la persoanele care au comis infracţiuni sexuale.

Citește si: Tragedie pentru o mămică bolnavă de cancer! A fost bătută, umilită și lăsată fără copii

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis, duminică, că polițiștii din cadrul Secției 1 Poliţie Craiova au reținut, sâmbătă, pentru 24 de ore, un bărbat de 37 de ani, din comuna Vişina Nouă,

județul Olt, bănuit de comiterea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

Ce au transmis autoritățile

„Poliţiştii au fost sesizați de o tânără de 21 de ani, din Craiova, angajată a unui hotelul din Craiova, cu privire la faptul că, un bărbat, care era cazat la unitatea hotelieră respectivă, s-ar fi dezbrăcat în faţa acesteia. La faţa locului s-au deplasat imediat polițiștii, fiind identificat un bărbat de 37 de ani, din comuna Vişina Nouă, județul Olt. Din cercetări, polițiștii au stabilit că anterior comiterii faptei, bărbatul, sub diverse pretexte, ar fi încercat să interacționeze atât cu tânăra cât și cu o altă angajată și totodată s-ar fi interesat cu privire la poziționarea camerelor de supraveghere din incinta hotelului”, a transmis IPJ Dolj.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește si: O femeie a fost violată în propria casă, în nordul Moldovei

Poliţiştii au precizat că în urma verificărilor polițiștii au stabilit că bărbatul figurează în Registrul naţional cu privire la persoanele care au comis infracţiuni sexuale. El a mai fost cercetat anterior pentru săvârșirea unor infracţiuni de aceeași natură.

Citește si: VIDEO- Un bărbat și-a abuzat nepoata de 9 ani de față cu fratele mai mic al fetiței

Bărbatul a fost dus în Centrul de Reținere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj, urmând să fie prezentat, duminică, Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citește si: Profesoară, luată la bătaie de o elevă în fața celorlalți copii. Scenele halucinante s-au petrecut la o școală din Mediaș


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si