O ruda l-a descoperit pe barbat, mort in propria casa. Trupul neinsufletit zacea intr-o balta de sange si avea capul crapat in doua, de la o lovitura de topor, scrie  BZI.

"Sunt ruda cu el, m-a sunat cineva si mi-a spus ca a murit. Am venit la el acasa, sa vad ce s-a intamplat. L-am vazut, avea capul crapat de la o lovitura de topor, se cunostea clar ca l-a lovit cineva cu toporul in cap.

Avea si haina taiata la maini si era plin de sange", a povestit Ioan Macari, localnic pentru BZI.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"Chiar astazi dimineata m-am intalnit cu el. Avea o paine sub brat si cand m-a vazut a facut niste glume, era bine dispus, de obicei era glumet. El era un om foarte linistit de felul lui, nu se certa niciodata cu nimeni si nu avea probleme. Era sarac, statea intr-o casa saracacioasa si nu avea niciun venit. Avea doar o mana pentru ca, acum mai multi ani, i-a taiat-o cineva cu un cutit.

A fost casatorit mai demult si are o fata, dar e plecata la munca in Italia. El nu avea bani, ca sa spui ca a vrut cineva sa-l jefuiasca, mai castiga cate un ban cand mai muncea la oameni prin sat, avea un cal si mai mergea de colo-colo cu el, ca sa aiba ce manca", a spus o vecina din sat.

Citeste mai multe  AICI.

O ruda l-a descoperit pe barbat, mort in propria casa. Trupul neinsufletit zacea intr-o balta de sange si avea capul crapat in doua, de la o lovitura de topor, scrie BZI.
"Sunt ruda cu el, m-a sunat cineva si mi-a spus ca a murit. Am venit la el acasa, sa vad ce s-a intamplat. L-am vazut, avea capul crapat de la o lovitura de topor, se cunostea clar ca l-a lovit cineva cu toporul in cap. Avea si haina taiata la maini si era plin de sange", a povestit Ioan Macari, localnic.
"Chiar astazi dimineata m-am intalnit cu el. Avea o paine sub brat si cand m-a vazut a facut niste glume, era bine dispus, de obicei era glumet. El era un om foarte linistit de felul lui, nu se certa niciodata cu nimeni si nu avea probleme. Era sarac, statea intr-o casa saracacioasa si nu avea niciun venit. Avea doar o mana pentru ca, acum mai multi ani, i-a taiat-o cineva cu un cutit. A fost casatorit mai demult si are o fata, dar e plecata la munca in Italia. El nu avea bani, ca sa spui ca a vrut cineva sa-l jefuiasca, mai castiga cate un ban cand mai muncea la oameni prin sat, avea un cal si mai mergea de colo-colo cu el, ca sa aiba ce manca", a spus o vecina din sat.
Citeste mai multe AICI.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si