Miercuri, DIICOT a efectuat percheziții la locuința unui bărbat din Timișoara. Mai exact, acesta a trimis amenințări cu bomba unor instituții din Capitală sau a determinat mai multe persoane, printre care şi copii, să transmită astfel de ameninţări.

Un mandat de percheziție domiciliară a fost pus în aplicare

În acest caz, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală împreună cu poliţiştii Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate şi ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara au pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară la Timişoara,

în cadrul unui dosar de urmărire penală în care se fac cercetări pentru ameninţare în scop terorist, se arată într-un comunicat al procurorilor.

„În perioada 2022-2024, un făptuitor a transmis sau a determinat mai mulţi tineri (inclusiv minori), să transmită mesaje de ameninţare, pe adresele de poştă electronică ale unor instituţii publice, prin care anunţau amplasarea în locaţii de pe raza Capitalei a unor dispozitive explozive care vor fi detonate”, arată DIICOT.

În acest caz, acțiunea a avut sprijinul Serviciului Român de Informaţii, dar şi sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „Glad Voievod” Timişoara, potrivit Digi24.ro.

Percheziții în căutarea pistolului furat din casa unui fost ofițer SRI

În primele zile ale anului 2024, mai multe persoane au spart locuința din orașul Voluntari a unui fost ofițer SRI și i-au furat mai multe bijuterii, un pistol letal și 24 de cartușe.

La două săptămâni după jaf hoții au fost prinși, iar acum s-a găsit și pistolul dispărut.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Polițiștii ilfoveni au anunțat miercuri, 31 ianuarie, că au găsit pistolul furat din casa fostului ofițer SRI.

Polițiștii care anchetează spargerea locuinței fostului ofițer SRI au găsit arma în lacul Pantelimon, cu ajutorul scafandrilor.

Asta după ce infractorii au mărturisit că acolo ar fi aruncat acolo arma.

Pistolul a fost descoperit, miercuri 31 ianuarie 2024, în lacul Pantelimon, la căutări participând inclusiv scafandrii din cadrul ISUBIF.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Momente de panică în Sectorul 1. Polițiștii au reținut un bărbat din București, după ce a tras cu pistolul în geamurile tramvaielor, magazinelor și apartamentelor

Pistol găsit după 25 de zile de căutări. Ce a transmis Poliția Română

”În urma probatoriului administrat, la data de 30 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov au pus în aplicare un mandat de aducere, față de un bărbat de 24 de ani, acesta fiind condus la sediul IPJ Ilfov, pentru cercetări.La aceeași dată, bărbatul respectiv a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, care a sesizat judecătorul de drepturi și libertăți, în cauză fiind dispusă măsura   arestării preventive pentru 30 de zile, față de bărbatul respectiv", a transmis Poliția miercuri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si