William Moldt (40 de ani) a fost văzut pentru ultima dată pe 7 noiembrie 1997, în acea zi a plecat cu maşina. Bărbatul a plecat cu mașina după ce a petrecut câteva ore într-un club de noapte din Palm Beach, Florida.

Citeste si: Daniel Johnston, interpret, compozitor şi desenator american, a murit la vârsta de 58 de ani

Citeste si: Povestea șocantă a unui copil de 13 ani. A murit din cauza obezității, mama lui îl obliga să mănânce

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019: Înscrierea alegătorilor din străinătate, prelungită până la 15 septembrie

William Moldt şi-a sunat prietena şi a anunţat-o că va ajunge în scurt timp acasă, însă a dispărut fără urmă după acel apel.

Nimeni nu a ştiut ce s-a întâmplat cu William Moldt, vreme de 22 de ani. Bărbatul figurând în tot acest timp ca fiind dispărut.

Zilele trecute, un manager al unui complex rezidenţial din Palm Beach, a descoperit o maşină scufundată într-un lac din interorul complexului, în timp ce se uita pe Google Earth, notează Daily Mail.

Bărbatul a sunat imediat la Poliţie. În urma cercetărilor s-a descoperit că în maşina scufundată se afla trupul bărbatului dispărut în 1997.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si