Close sidebar
Close sidebar

Neamț: Bărbat fugit din carantină ca să-și bată soacra

Un bărbat din Neamț a ajuns de două ori la poliție, la diferență de o oră. Individul a fugit din carantina în care era plasat pentru a-și bate soacra.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Individul din Neamț este primul cetățean din județ care a fost trimis în judecată pentru zădărnicirea combaterii bolilor. Bărbatul nu s-a putut abține și a alergat să-și agreseze soacra.

Bărbatul s-a întors din Italia și a fost izolat la domiciliu pentru 14 zile. El a constatat că nu poate respecta acest termen, așa că după o săptămână a decis să iasă la plimare, și chiar să bea și cateva pahare pentru a sărbători. Apoi, el și-a adus aminte ce problemele pe care le are cu soacra, așa că a mers direct la locuința ei.

Femeia și-a dat seama că individul a venit să facă scandal, astfel că a chemat Poliția.

„Bărbat de 35 de ani, din Piatra Neamţ, se afla în autoizolare din 18 martie. A ieşit, a consumat alcool, iar pe fondul acestuia s-a dus la soacră acasă pentru a genera scandal.

Aceasta a sesizat în mod direct autorităţile, iar bărbatul a fost dus în centrul de carantină”, a anunțat Prefectura Neamţ.

Oamenii legii l-au reținut pe bărbat și l-au dus la centrul de carantină. Însă, după o oră au fost sunați din nou.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Făptașul nu a suportat ideea de a sta închis așa că și-a făcut din cearceafuri o funie și a încercat să coboare pe fereastră, de la etajul doi al centrului de carantină în care a fost plasat. „Funia” a cedat, iar nemțeanul a căzut în gol, suferind o fractură deschisă, însă starea sa este bună, potrivit Prefecturii Neamț.

Neamț: Bărbat fugit din carantină ca să-și bată soacra

„La data de 11.05.2020, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a unui inculpat pentru săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, prevăzută de art. 352, alin. 1, Cod penal.

În fapt, la data de 24.03.2020,

în jurul orelor 18:50, inculpatul a părăsit camera centrului de carantină instituţionalizată din cadrul Liceului Tehnologic Economic Administrativ Piatra Neamţ, situată la etajul 2 al clădirii, în care a fost amplasat în carantină, folosind cearşafurile din cameră pentru a coborî pe fereastră, circumstanţe în care a căzut”, conform unui comunicat al Parchetului Piatra Neamţ.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, acesta fiind în prezent în camera preliminară, însemnând că ancheta se poate prelungi chiar și până la două luni.

Citeste si: VIDEO| Coșmarul românilor în abatorul din Germania

Citeste si: Evenimentele culturale şi adunările rămân interzise în Belgia, până la 30 iunie

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Adevărul despre Elodia Ghinescu. Cum a fost ucisă avocata de către Cristian Cioacă

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă de la șase luni la doi ani de închisoare, sau amendă.

Citeste si: Un nou val de coronavirus în China! Un oraș cu peste patru milioane de locuitori a fost închis

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI