Close sidebar
Close sidebar

Bărbat găsit spânzurat într-o comună din Giurgiu! Fata concubinei sale, în vârstă de 11 ani, le-a spus anchetatorilor că bărbatul a sechestrat-o şi a violat-o

Un bărbat de 53 de ani a fost găsit spânzurat, miercuri, în comuna Băneasa din judeţul Giurgiu, iar în timpul cercetărilor făcute de poliţişti şi procurori fata concubinei sale, în vârstă de 11 ani, le-a spus anchetatorilor că acesta a sechestrat-o şi a violat-o.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Potrivit Poliţiei Judeţene Giurgiu, poliţiştii Secţiei Nr 7 Rurală Băneasa au fost sesizaţi, miercuri dimineaţă, de către un bărbat din comuna Băneasa, despre faptul că vecinul său s-a spânzurat.

Poliţiştii şi procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu au constatat că sesizarea se confirmă.

De asemenea, în timpul cercetărilor, acolo s-a prezentat o fată de 11 ani care a declarat că este fiica concubinei bărbatului mort şi că, în noaptea de 13/14 august, a fost victima infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi viol, comise de bărbatul decedat.

Citeste si: Cutremur cu magnitudinea 3,8 pe Richter, în judeţul Vrancea

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: ȘOCANT! Încă un motiv pentru care familia nu crede că Alexandra a murit în butoi! ”Dinții nu erau ai ei, erau cariați”

Citeste si: Primarul din Dolj care a făcut propuneri sexuale pe facebook are o avere impresionantă! Constantin Cârciumaru are două terenuri şi două vile!

Acolo s-a deplasat o ambulanţă pentru acordarea de îngrijiri medicale fetei, iar în urma examinării medico-legale, medicii legişti au stabilit ca aceasta prezintă leziuni specifice unui viol.



De asemenea, a fost efectuată autopsia în cazul bărbatului, medicii legişti concluzionând ca moartea a fost violentă, datorându-se insuficienţei cardio-respiratorii acute determinate de o asfixie mecanică produsă prin spânzurare.

Cercetările au fost preluate de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI