Close sidebar
Close sidebar

Întâmplare fără precedent. Un bărbat, din Iași, a fost înșelat de soție cu preotul care i-a cununat: „M-ai cununat, tu mă divorțezi!”

Un bărbat din Iași a trecut printr-o experiență greu de uitat. Soția l-a înșelat cu preotul care i-a cununat. El a fost arestat, după ce și-a bătut nevasta și l-a șantajat pe părinte.

Georgiana Balaban,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Povestea de amor a celor trei este parca desprinsă din filme. Un bărbat și-a prins soția cu preotul din sat, cel care i-a și cununat. Ce a urmat după s-a încheiat cu soțul înșelat după gratii.

Citește si: Doliu pentru sute de creștini ortodocși. Grigorie Halciuc, unul dintre cei mai iubiți duhovnici, s-a stins din viață

Fermierul din Iași a fost arestat. El l-a șantajat pe preot după ce l-a prins cu soția sa. Femeia l-a înșelat cu părintele care i-a cununat, iar el a decis să se răzbune și și-a bătut crunt nevasta, apoi l-a șantajat pe amantul ei.

Amantlâc, ca-n filme, la Iași

Fermierul din Podul Iloaiei a fost arestat săptămâna trecută. Pe numele său s-a deschis dosar penal pentru violență domestică și șantaj, relatează portalul de știri locale 7 Iași.

Fermierul și-a găsit soția când se iubea cu preotul din sat.

[Sursa foto: Arhivă]

Gheorghe are 52 de ani. El l-a surprins pe preotul din Scobâlțeni, în vârstă de 46 de ani, cu soția lui, Alexandra, o femeie mult mai tânără, de 26 de ani. Orbit de furie, și de răzbunare, a decis să o bată.

Imediat a mers și la preot pentru a-l șantaja.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește si: Omorâtă de un preot în mall

Fermierul i-a cerut bani preotului ca să nu-l dea de gol în fața enoriașilor. I-a cerut 20.000 de euro pentru a nu spune nimic despre aventura cu soția lui, dar cei doi s-au înțeles la 10.000 în cele din urmă.

„Ca să n-o lungim prea mult, Alexandra este în mașină. E umflată toată de la bătaie… Părinte, hai să n-o lungim, știu tot.

Dumneata m-ai cununat, tot dumneata mă divorțezi. Eu vreau 20.000 de euro”, i-a spus fermierul la telefon preotului, potrivit sursei citate.

Ea este Alexandra. Tânăra are 26 de ani.

Înțelegerea a picat când soția preotului a aflat adevărul. Ea a sunat imediat la 112.

Citește si: VIDEO- Preotul care a ucis o tânără într-un accident la mall a fost pus sub urmărire penală

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Prin organizarea unui flagrant delict, Gheorghe a fost prins în fapt și arestat. Bărbatul este judecat pentru acte de violență domestică și riscă închisoare cu executare, pentru că are o condamnare cu suspendare anterioară pentru săvârșirea infracțiunii de folosire sau prezentare cu rea-credință de documente false, inexacte sau incomplete, care are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene, în formă continuată.

Soția lui Gheorghe a cerut ordin de restricție împotriva lui, iar instanța i l-a acordat pe o perioadă de șase luni, înainte ca el să fie arestat.

Citește si: Când se pune busuioc sub pernă și cum îți poți afla ursitul în anul 2022

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI