Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat a fost scos din magazin și pus la pământ pentru că nu purta mască. Totul a fost filmat

Un bărbat din Alba-Iulia a fost scos din magazin și pus la pământ pentru că nu purta mască de protecție. Ce explicație a dat Poliția Română.

Georgiana Balaban,

Bărbat, pus la pământ în Alba-Iulia.

[Sursa foto: Captură Video]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un caz șocant  a avut loc în Alba-Iulia. Un individ a fost scos cu forța dintr-un supermarket și pus la pământ într-un mod brutal de doi polițiști locali. Acțiunea agenților a venit după ce au văzut că bărbatul nu purta masca de protecție.

Citeste si: Un hypermarket a scos de la vânzare portocalele după ce s-au descoperit substanțe periculoase în ele

Cei doi polițiști din Alba-Iulia l-au scos imediat afară pe bărbatul de 56 de ani. După ce l-au luat din supermarket, l-au pus la pământ pentru că au observat că nu poartă mască chirurgicală. Întreaga întâmplare a fost filmată, iar imaginile dovedesc cum a fost doborât omul.

Citeste si: Polițiștii refuză să-i amendeze pe cei care nu poartă masca de protecție sanitară. Sindicatul Europol: ,,Reacționăm la nepăsarea Guvernului”

Întâmplare neașteptată în Alba-Iulia

În cadrul videoclipului se observă cum unul dintre poliţişti este urcat deasupra bărbatului pus la pământ, în timp ce al doilea îl încătuşează. Șocați, martorii au strigat să îl elibereze, dar oamenii legii și-au continuat ”operațiunea”. Incidentul a avut loc în cursul serii de joi, 27 ianuarie 2022.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Care este pericolul din măștile textile. Experții ne recomandă măștile eficiente în fața variantei Omicron

În urma acestui incident, șeful poliției locale din Alba Iulia a făcut declarații despre cele întâmplate și a oferit o explicație pentru comportamentul agenților.

Scene șocante în Alba-Iulia.

[Sursa foto: Captură Video]

„Persoana respectivă nu purta mască, moment în care agenții l-au rugat să-și pună mască, motiv pentru care acesta a devenit recalcitrant, adresând cuvinte vulgare la adresa polițiștilor locali. Domnul respectiv a încercat să folosească forța, să-l lovească pe unul dintre ei. Colegii l-au somat că vor folosi forța.”,

a declarat Marin Calotă, șeful poliției locale Alba-Iulia, la Antena 3.

Citeste si: Poliția caută posibile victime ale femeii cu cruce de la metrou! Oamenii se tem că aceasta va fi externată de la psihiatrie și se va întoarce în ”subteran”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI