Radu Fărcaș a fost ucis. Bărbatul de 34 de ani, din Maramureș, a murit după ce a intrat în conflict cu un alt bărbat. Cei doi au consumat alcool.

Un bărbat din Maramureș a avut parte de un sfârșit cumplit. El a fost ucis cu două cuțite în piept. Radu avea 34 de ani și era necăsătorit. Bărbatul lucra cu ziua la palincăria unde a fost găsit înjunghiat mortal, relatează Antena 3.

Citeste si: Clujeanul care și-a ucis cu sânge rece copilul de 8 ani și-a primit acum pedeapsa

Radu a mers aseară împreună cu agresorul să bea. Lucrurile au degenerat, apoi între cei doi. A izbucnit astfel un conflict, iar Radu a fost rănit mortal.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Trupul neînsuflețit al tânărului a fost găsit în zona pălincăriei la care lucra. Scena de groază a fost descoperită de un vecin. Oamenii legii au ajuns la locul crimei și au demarat o anchetă.

Citeste si: VIDEO- Putea fi prevenită fapta bărbatului care și-a ucis concubina și pe fiul ei

Ucigașul lui Radu Fărcaș a fost reținut

Oamenii legii au identificat și reținut autorul crimei. El a fost dus la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare, cu ambulanța, pentru că i s-a făcut rău când s-a „întâlnit” cu oamenii legii.

Citeste si: Turist străin, găsit spânzurat într-o pădure de lângă Bușteni

Înainte de a fi prins, criminalul a discutat cu o femeie din localitate, care i-a spus că a găsit un bărbat mort în zonă.

Când a auzit că s-a aflat, acesta s-a făcut nevăzut.

bărbat ucis cu două cuțite în piept
Tânărul ucis în Maramureș.[Sursa foto: spynews]

Pe trupul lui Radu Fărcaș există semne de violență, care indică că a existat o bătaie între el și atacator. Motivul crimei este încă necunoscut, însă ambii bărbați ar fi consumat băuturi alcoolice.

Citeste si: Nicoleta Clara a fost ucisă cu bestialitate de soțul spaniol. Moartea româncei a îndurerat o comunitate întreagă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si