Bărbatul din Cluj care şi-a înjunghiat mortal, în iulie 2020, propriul copil de doar 8 ani, și-a primit astăzi sentința. Takacs Gyorgy a fost condamnat la închisoare pe viaţă de o instanţă a Tribunalului Cluj. Decizia nu este definitivă, ea putând fiind atacată cu recurs.

Citeste si: Caz șocant. O româncă dispărută în Serbia a fost găsită îngropată în spatele unei casei

Închisoare pe viață pentru tatăl criminal

Pe data de 28 iulie 2020, un copil de 8 ani a fost găsit mort în maşina tatălui său, după ce a fost dat dispărut cu trei zile înainte, de către mama sa.

Raportul Institutului de Medicină Legală a dezvăluit că, după ce a fost ucis, băiatul de opt ani a rămas de sâmbătă seara şi până marţi dimineaţa pe bancheta din spate a autoturismului deţinut de tatăl copilului. 

Citeste si: Caz șocant în Popeşti-Leordeni. O copilă de 11 ani a fost înjunghiată de mama sa

Takacs Gyorgy (46 de ani) ar fi comis crima cu premeditare, consideră judecătorii de la Tribunalul Cluj. " Condamnă pe inculpatul T.G., pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie în modalitatea omorului calificat, la pedeapsa detenţiunii pe viaţă", se arată în sentinţa de luni a Tribunalului Cluj, care poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Takacs Gyorgy le-a declarat poliţiştilor că şi-a ucis fiul de 8 ani pentru că acesta i-ar fi cerut-o, spunându-i că, în caz contrar, se va sinucide pentru că nu ar fi vrut să locuiască cu mama lui.

Bărbatul a abandonat mașina cu trupul copilului înăuntru și a fugit pe câmp

Tentativă de sinucidere ratată

Takacs Gyorgy a încercat să se sinucidă după cumplita crimă, dar nu a mai avut curaj. El le-a explicat poliţiştilor cum a decurs tentativa de sinucidere: „A zis că l-a durut când s-a înţepat şi a renunţat”, au spus surse judiciare citate de Adevarul. Potrivit poliţiştilor, acesta ar fi un indiciu că suspectul ar fi avut discernământ în momentul comiterii faptei.

Bărbatul şi-a tăiat venele şi s-a tăiat în zona coastelor, rănile nefiind fatale. După câteva zile de îngrijiri medicale la Terapie Intensivă, bărbatul şi-a revenit şi a fost arestat preventiv.

Citeste si: Un cunoscut regizor de film din Iran, ucis de părinții săi și dezmembrat. Motivul, ireal

După abandonarea mașinii, bărbatul a fugit de polițiștii care îl căutau. Takacs Gyorgy a fost găsit pe data de 28 iulie, în localitatea Filea de Jos, la circa şase kilometri de locul în care a abandonat, în dimineaţa aceleiaşi zile, maşina în care zăcea fiul său decedat.
La operaţiunea de căutare au participat zeci de poliţişti şi jandarmi însoţiţi de câini special antrenaţj. Au fost folosite 15 maşini, dintre care şase de teren, bărbatul fiind reperat pe camerele de termoviziune de pe elicopter.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Aparatul de zbor a coborât deasupra unui lan de porumb şi a zburat la intimidare la 2 metri înălţime. Bărbatul s-a speriat şi a fugit. S-a dus spre sat şi a fost văzut de un sătean, care a alertat poliţia şi a fost prins. A încercat să îşi taie venele şi a fost băgat rapid în maşină pentru a primi îngrijiri”, a povestit un participant la prinderea bărbatului.

Copilul de 8 ani, victima nevinovată a conflictului dintre părinți

Annamaria Takacs, mama copilului Takacs Gyorgy, 8 ani, înjunghiat în inimă de tatăl lui, Takacs Gyorgy, a spus că criminalul va trăi toată viața cu coșmarul faptei sale.

Mama a spus că a sunat la 112 sâmbătă seara, 25 iulie, când ar întârziat la întâlnirea de predare a copilului, care a fost până atunci, de 30 de zile, în grija tatălui. Bărbatul a urlat la femeie și i-a spus că ”Este prea târziu!”.

Copilul Takacs Gyorgy, împreună cu mama sa[Sursa foto: Facebook]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si