Close sidebar
Close sidebar

Barbatii ajung din urma femeile cand vine vorba despre interventii estetice!

Statisticile din ultimul an arata ca din ce in ce mai multi doresc sa-si imbunatateasca aspectul fizic si apeleaza la serviciile chirurgilor.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

La 21 de ani, Eduard este extrem de atent atunci cand vine vorba de aspectul fizic. Lucreaza in domeniul vestimentar, asa ca pentru el imaginea chiar conteaza. Se gandeste sa-si miscoreze nasul si sa-si modifice si forma pometilor. Ca Eduard gandesc tot mai multi barbati, in ultimii ani.

Medicii spun ca mai mult de jumatate dintre clientii care le viziteaza cabinetul provin din mediul de afaceri, 10 la suta din mass-media, iar o treime din alte categorii profesionale.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Exista si un top al operatiilor cerute de barbatii care vor o imagine impecabila, iar medicii plasticieni considera aceasta crestere a solicitarilor drept o aliniere la standardul occidental.

Totul, insa, trebuie sa aiba o masura, spun specialistii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI