Close sidebar
Close sidebar

Barbatii din Vrancea care racolau minore din centre de plasament pentru prostitutie, arestati. Fetele erau mintite ca vor lucra la o pensiune unde vor castia 800 de lei

Trei barbati au fost retinuti de DIICOT Vrancea, fiind acuzati ca au racolat fete minore, o parte dintre acestea dintr-un centru de plasament din localitatea Panciu, pentru practicarea prostitutiei in tara, dar si in strainatate. Suspectii reuseau sa le convinga pe tinere spunandu-le ca vor lucra la o pensiune din Odobesti, administrata de unul dintre cei trei barbati, unde vor primi in schimb masa, cazare si salariu intre 500 si 800 de lei.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Procurorii DIICOT- Biroul Teritorial Vrancea au dispus, marti, retinerea a trei barbati- Bostanica Anton, Iuga Marian si Alanei Ionut-, pentru trafic de persoane si trafic de minori.
Incepand cu anul 2015, Bostanica Anton, administrator al unei pensiuni din localitatea Odobesti, a decis ca, sub pretextul angajarii ca barmanite la barul pensiunii a unor fete minore, ”sa desfasoare activitati de trafic de persoane, in sensul ca tinerele sa intretina relatii sexuale cu diferiti clienti, sumele de bani fiind insusite de catre inculpat”, precizeaza anchetatorii.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

”Profitand de faptul ca in general in localitatea Odobesti cat si in localitatile invecinate nivelul de trai este scazut, fiind foarte multi copii si adolescenti plasati in diferite programe de asistenta sociala din cauza unei vulnerabilitati familiale sociale si financiare, inculpatul Bostanica Anton a recrutat prin inducere in eroare si profitand de starea vadita de vulnerabilitate a acestora mai multe victime minore in scopul traficarii acestora”, arata DIICOT.

Barbatul le propunea fetelor sa lucreze la pensiune promitandu-le in schimb masa, cazare si un salariu intre 500 si 800 de lei, iar ulterior, dupa o perioada scurta de timp, le propunea sa intretina relatii sexuale cu diferiti clienti gasiti de acesta.

Bostanica Anton si Iuga Marian au racolat o parte dintre fete pentru practicarea prostitutiei, atat in Romania cat si in strainatate, dintr-un  centru de plasament din localitatea Panciu.


Alanei Ionut a recrutat o femeie ”sub pretextul unei relatii de prietenie si de convietuire pe viitor, dupa care a transferat-o catre Iuga Marian”.
Cei trei au fost prezentati Tribunalului Vrancea cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI