Un tată a mers jumătate de milion de kilometri pentru a-și salva fiul. Povestea tragică a familiei Gangtang din China a început acum 24 de ani. Un cuplu a trecut prin spaima vieții atunci când au descoperit că fiul lor a fost răpit din fața casei. Zeci de ani la rând, tatăl- Guo Gangtang și-a căutat fiul. Când era pe cale să-și piardă speranța, i s-a îndeplinit visul.

Povestea tragică a început în urmă cu 24 de ani. Micuțul avea doar doi ani. El a fost lăsat să se joace în fața casei, iar într-o clipă de neatenție a fost răpit de lângă familie. Părinții au alertat autoritățile, însă nu s-au putut obișnui cu această idee. Ei au început să-l caute peste tot. Timp de 24 de ani căutările au continuat.

Citeste si: Accident cumplit: Victima este în comă de gradul patru

În China răpirea și traficul de copii este o problemă de zeci de ani. În anul 2015, statisticile arătau că 20.000 de copii erau răpiți în fiecare an. Mulți dintre minori erau vânduți pentru adopție, atât în țară, cât și peste hotare. Dispariția fiului lui Guo, a inspirat un film lansat în 2015, în care joacă Andy Lau, un superstar din Hong Kong.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Micuțul a fost luat după ce a fost văzut că se juca singur. Femeia suspectă este identificată cu prenumele Tang.

Ea l-a luat pe sus și l-a dus la stația de autobuz, unde aștepta partenerul ei, numit Hu. Cei doi au luat un autocar interurban spre provincia vecină, Henan, și l-au vândut acolo. Din acel moment, tatăl și-a căutat fiul neîncetat.

Cum și-a găsit tatăl fiul dispărut

Băiatul a fost răpit în anul 1997. Guo a călătorit în mai mult de 20 de provincii din țară, pe o motocicletă, pentru a găsi piste. Tatăl a avut o viață plină de pericole. El și-a fracturat mai multe oase în accidente rutiere și a fost atacat de tâlhari, pe autostrăzi. A schimbat zece motociclete, toate fiind avariate. Guo a purtat nenumărate afișe cu poza fiului său, argumentând că și-a cheltuit economiile de-o viață, dormind sub poduri și cerșind bani când a rămas falit. El a continuat cercetările. A parcurs 500.000 de km, cu speranța de a-și găsi copilul.

Citeste si: Luiza Melencu a fost găsită moartă?! Cele mai recente informații din cazul Caracal

bărbatul care a mers jumătate de milion de kilometri pentru a-și găsi fiul
Bărbatul care a mers jumătate de milion de kilometri pentru a-și găsi fiul.[Sursa foto: PixaBay]

În tot acest timp, bărbatul a devenit un membru proeminent al organizațiilor dedicate persoanelor dispărute din China. Chinezul a ajutat cel puțin șapte părinți să se reunească cu copiii răpiți și spera că va avea parte de același lucru. Marea lui dorință s-a adeverit.

Potrivt rapoartelor mass-media locale fiul lui Guo a fost găsit în provincia Henan, acolo unde a fost și vândut.

Citeste si: Caz șocant în Popeşti-Leordeni. O copilă de 11 ani a fost înjunghiată de mama sa

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„De acum înainte, după ce am găsit copilul, totul nu poate fi decât fericire”, a declarat Guo reporterilor.

Citeste si: Decizia care i-a uluit pe apropiații Luizei Melencu. Ce a făcut mama fetei la doi ani de la dispariția tinerei?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si