Pe barbatul cu parul alb si barba lunga si rara multi l-au zarit in drumurile lor. Unii au trecut pe langa el indiferenti, altii au crezut ca este un cersetor. Insa povestea lui Ioan Constantinescu au aflat-o acum, spusa chiar de un alt ploiestean.

“Ioan Constantinescu... omul asta de 66 de ani alearga zilnic din Ploiesti- Baraolt pana in satul Stancesti, comuna Targsoru Vechi si inapoi in Ploiesti, unde locuieste!! Nu e cersetor, nu e homeless, in schimb parcurge zilnic 30-40 de km ca sa stranga gunoaiele aruncate pe marginea drumului,

gunoaie pe care nu doar ca le strange sa le duca la gunoi, dar le compartimenteaza si le pune in pubelele de reciclare! Repet, nu cere nimic nimanui! Omul asta e demn de tot respectul, omul asta merita titluri de "cetatean de onoare" sau "cheia orasului" etc ”, este mesajul postat de Bogdan Georgescu pe pagina lui de socializare, langa o poza cu barbatul. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In scurt timp, postarea a devenit virala, iar multi ploiesteni recunoscand ca l-au vazut pe batran in drumurile lor. “Il cunosc de cand eram mic. Din cate am auzit trebuie sa alerge zilnic, are o problema de sanatate.

Nu stiu concret sa va spun sau daca e adevarat, dar pot confirma ca alearga zilnic acest traseu”, este doar una din multele comentarii ale celor care de-a lungul anilor l-au intalnit pe batran.

Iar, dintre cei care au vazut poza batranului, s-au gasit unii care l-au intalnit pe Ion Constantinescu si la competitiile sportive. “Omul a alergat peste 100 de maratoane pana acum, la 3 am participat impreuna.

Sa vezi cum e sa stai de vorba cu dansul la maraton! A terminat facultatea cand altii nu faceau 4 clase, a lucrat pentru Ceausescu prin munti la Rosia Montana pentru a descoperi diverse(nu intru in detalii), loc unde si-a cunoscut si sotia profesoara din zona. Are o singura fata stabilita la Bruxelle (nu dau detalii) va cruciti cu ce se ocupa! Este un maratonist desavarsit, un om extraordinar! Anul asta a trecut de baremul pe care si l-a impus de 100 maratoane!”, a povestit un alt ploiestean despre batranul pe care multi il stiau, dar foarte putini ii stiau adevarata poveste.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si