" Da, eu sunt  vecinul dansei. Locuiesc in blocul alaturat, acolo la vile. Sunt persoana care am dus-o si am adus-o tot timpul la teatru, dar cel mai mult la spital. O cunosc de zece ani, mai exact, de cand este bolnava. Detalii despre boala nu cunosc, nu-mi apartin si nici nu vreau  sa vorbesc.

Ea a fost o femeie foarte puternica, credea tot timpul

ca va invinge. Din pacate, in ultima vreme ii era rau destul de des, am vazut-o chiar facandu-i-se rau, iar salvarea a fost chemata de multe ori. Nu am auzit-o vaitandu-se atat de tare, ca sa nu o supere pe mama ei, cu exceptia ultimei saptamani.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Am fost cu ea la spital, si atunci am auzit-o pentru prima data cartind si am intrebat-o  «Ce va doare, doamna» si dansa a raspuns: «Toate. Ma dor toate». isi presimtea sfarsitul si a fost constienta pana in ultimul ceas.

M-a chemat acasa chiar duminica, nu mai putea vorbi de la dureri, insa a apucat sa-mi spuna «Va rog sa aveti grija de mama». A lasat asta cu limba de moarte.

Apoi i-am tinut lumanarea pana au venit medicii.

Au venit doua echipaje de la SMURD  la ora 15.00, au resuscitat-o si au dus-o la spital si au bagat-o la aparate. Ne-am deplasat la spital, a iesit doctorul si ne-a spus ca e in stare critica, apoi ne-au anuntat decesul”, a povestit cu durere in suflet vecinul lui Aimée Iacobescu, pentru Click!.

Citeste mai multe AICI. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si