Close sidebar
Close sidebar

Barbatul care i-a tinut lumanarea lui Aimee Iacobescu a dezvaluit care a fost ultima dorinta a actritei! Ti se rupe sufletul cand auzi ce a cerut actrita, cu limba de moarte

Barbatul care i-a tinut lumanarea lui Aimee Iacobescu a dezvaluit care a fost ultima dorinta a actritei! Cu limba de moarte, regretata artista l-a rugat pe acesta sa aiba grija de mama ei care a suferit un accident vascular in urma cu cativa ani.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

" Da, eu sunt  vecinul dansei. Locuiesc in blocul alaturat, acolo la vile. Sunt persoana care am dus-o si am adus-o tot timpul la teatru, dar cel mai mult la spital. O cunosc de zece ani, mai exact, de cand este bolnava. Detalii despre boala nu cunosc, nu-mi apartin si nici nu vreau  sa vorbesc.

Ea a fost o femeie foarte puternica, credea tot timpul ca va invinge. Din pacate, in ultima vreme ii era rau destul de des, am vazut-o chiar facandu-i-se rau, iar salvarea a fost chemata de multe ori. Nu am auzit-o vaitandu-se atat de tare, ca sa nu o supere pe mama ei, cu exceptia ultimei saptamani.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Am fost cu ea la spital, si atunci am auzit-o pentru prima data cartind si am intrebat-o  «Ce va doare, doamna» si dansa a raspuns: «Toate. Ma dor toate». isi presimtea sfarsitul si a fost constienta pana in ultimul ceas.

M-a chemat acasa chiar duminica, nu mai putea vorbi de la dureri, insa a apucat sa-mi spuna «Va rog sa aveti grija de mama». A lasat asta cu limba de moarte.

Apoi i-am tinut lumanarea pana au venit medicii. Au venit doua echipaje de la SMURD  la ora 15.00, au resuscitat-o si au dus-o la spital si au bagat-o la aparate.

Ne-am deplasat la spital, a iesit doctorul si ne-a spus ca e in stare critica, apoi ne-au anuntat decesul”, a povestit cu durere in suflet vecinul lui Aimée Iacobescu, pentru Click!.

Citeste mai multe AICI. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI