Dynzell Sigers a ajuns pe prima pagină a ziarelor după ce a dat mulți bani pentru a beneficia de o operație controversată care să-l ajute să fie mai înalt.

Inițial, Dynzell avea 1.67 cm înălțime. El a spus că nu se simțea „suficient de bun”. Totuși, după operația inedită, bărbatul a observat cum din ce în ce mai multe femei erau atrase de el, trimițându-i mesaje pe rețelele de socializare.

Citește și: VIDEO- Descinderi cu mascații la „fabrica de vise”. Dispozitive de vapat, prăjituri și jeleuri cu substanțe psihoactive

@mrbrokenbonez This year God sent me into one of the hardest battles of my life and I’m grateful for the man he brought out #limblengthening #motivation #recovery #fyp ♬ GOD DID- DJ Khaled

Cum funcționează operația de alungire a picioarelor

Dynzell a povestit pentru LADbible cum funcționează operația care l-a costat nu mai puțin de 80.000 de dolari!

„Piciorul este secționat chirurgical. Se plasează o tijă de metal în interiorul acestuia, iar această tijă se conectează ulterior la tija de metal din afara piciorului. În fiecare zi, timp de 90 de zile, trebuie să răsucesc cheița de pe tija metalică din afara piciorului, astfel încât tija din interior să se prelungească și, ușor, oasele și mușchii să se întindă”, a spus el.

„După ce ating înălțimea dorită, tija metalică externă este îndepărtată, iar tija internă rămâne acolo până când osul crește, iar apoi o voi scoate și pe aceea”, a mai povestit el, potrivit UNILAD.

Bărbatul a câștigat simpatia femeilor după operație

Operația a avut loc în luna martie, iar două luni mai târziu i-au fost îndepărtate tijele metalice din exteriorul piciorului.

Bărbatul care și-a făcut operație pentru alungirea picioarelor pentru a fi mai înalt cu 15 centimetri explică motivul din spatele deciziei: „Am făcut tot ce am putut, dar niciodată nu a fost suficient”

Bărbatul care și-a făcut operație pentru alungirea picioarelor pentru a fi mai înalt cu 15 centimetri explică motivul din spatele deciziei: „Am făcut tot ce am putut, dar niciodată nu a fost suficient”

[Sursa foto: People]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Tânărul de 27 de ani a spus că, după operația-minune, femeile sunt mult mai interesate de el, după ce a căpătat înălțimea de 1,80 de metri. De asemenea, acum el radiază încredere.

Într-un interviu pentru This Morning de la ITV, tânărul a dezvăluit motivele pentru care a apelat la o astfel de intervenție.

„În cea mai mare parte a vieții mele, în special în anii adolescențeii, am simțit că nu sunt suficient de bun. Prietenii și familia au încercat să mă facă să mă simt bine, însă înălțimea mea a fost mereu luată în glumă. Am făcut multe eforturi pentru a rezolva acest lucru, însă niciodată nu a fost suficient”, a spus el.

Citește și: Patronii stației GPL de la Crevedia vor rămâne în arest preventiv. Decizia magistraților Tribunalului București

Tânărul a apelat la această intervenție după ce a încercat mai multe metode de a crește, natural.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Când Dynzell a auzit de operația disponibilă, a decis că „absolut” vrea să o facă.

La fel ca și în America, intervenția chirurgicală pentru prelungirea membrelor este disponibilă în alte țări de pe glob, dar SUA, Germania și Coreea de Sud sunt cele mai populare.

Ce presupune operația de alungire a picioarelor?

Operația de alungire se adresează oamenilor a căror creștere s-a oprit. Această operație se efectuează fie în scop estetic, fie în scop pur medical.

Această procedură se efectuează doar la nivelul oaselor, aplicându-se diferite tehnici în funcție de cât își dorește pacientul să „crească” în înălțime. Operația este efectuată de specialiștii în ortopedie.

Există patru etape prin care trece pacientul care își dorește o astfel de intervenție, potrivit antena3.ro

  • 1. Osteotomie- osul care va fi alungit este tăiat și va fi introdus un dispozitiv de fixare, care va fi fixat în jurul piciorului cu țărușe.
  • 2. Nivelul aparatului de fixare va fi reglat timp de 10 zile. El îndepărtează oasele cu câte 1mm în fiecare zi, iar osul va crește în spațiul gol.
  • 3. Este necesară terapia fizică pe parcursul procesului pentru a-i permite pacientului să-și mențină mobilitatea picioarelor.
  • 4. Când osul a crescut suficient și devine puternic, aparatul de fixare va fi scos, iar piciorul va fi pus în ghips.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si