Close sidebar
Close sidebar

Barbatul care si-a lasat intentionat fiul de nici 2 ani sa moara de cald in masina a fost condamnat la inchisoare pe viata

Tatal din Statele Unite care in anul 2014 si-a lasat intentionat fiul de 1 an si 10 luni sa moara in masina a fost condamnat la inchisoare pe viata.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Citeste si: Un tata si-a lasat copilul sa moara de cald in masina. Barbatul era obsedat sexual si ducea o viata dubla

Justin Ross Harris a fost gasit vinovat de moartea fiului sau de numai 22 de luni. Incidentul a avut loc in luna iunie 2014 in Atlanta, Georgia. Barbatul le-a declarat judecatorilor ca a fost un accident si ca si-a uitat pur si simplu baietelul pe bancheta din spate a masinii. El a parcat autoturismul in parcarea din fata locului de munca si a crezut ca si-a lasat fiul la gradinita.
In timp ce baietelul lui murea de cald, Harris trimitea mesaje cu continut sexual unei minore.
Baietelul a murit din cauza hipertermiei, dupa ce a stat sapte ore in masina supraincalzita, in timp ce temperatura de afara era de 32 de grade Celsius, scrie BBC.

Justin Ross Harris a fost gasit vinovat de moartea fiului sau de numai 22 de luni.

Incidentul a avut loc in luna iunie 2014 in Atlanta, Georgia. Barbatul le-a declarat judecatorilor ca a fost un accident si ca si-a uitat pur si simplu baietelul pe bancheta din spate a masinii.

Sursa foto: Facebook

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

El a parcat autoturismul in parcarea din fata locului de munca si a crezut ca si-a lasat fiul la gradinita. In timp ce baietelul lui murea de cald, Harris trimitea mesaje cu continut sexual unei minore.

Baietelul a murit din cauza hipertermiei, dupa ce a stat sapte ore in masina supraincalzita, in timp ce temperatura de afara era de 32 de grade Celsius, scrie BBC.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI