Jeffrey Leibowitz a fost muşcat de taipanul de interior, considerat cel mai veninos șarpe din lume. Bărbatul s-a gândit să îl aibă ca animal de companie, dar acest gest nebunesc l-a costat. 

Citește și: O femeie dată dispărută în urmă cu o săptămână a fost găsită într-o pădure din Harghita. Ireal ce a spus autorităților

Americanul din Carolina de Sud se află ținut în viață de aparate și se află în stare gravă la spital, potrivit Metro.co.uk.

Bărbatul a fost mușcat de șarpe în propria sa locuință din Florence, Carolina de Sud.
Vecinii le-au spus polițiștilor că există și alți șerpi veninoși în casă, astfel că au obținut un mandat de percheziție care a dat rezultate șocante.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Cum se coc vinetele. Cea mai simplă metodă de a pregăti vinete gustoase pentru iarnă- wowbiz.ro

În interiorul casei erau două pisici și 14 șerpi dintre cei mai periculoși de pe planetă.

Taipanul de interior este considerat cel mai veninos șarpe din lume 

Taipanul de interior este considerat cel mai veninos șarpe din lume 

[Sursa foto: Facebook]

Printre animalele înfricoșătoare se aflau un șarpe mamba verde, două vipere gabuon, o fer-de-lace, o viperă a morții, un șarpe cu clopoței din est, două cobra din pădurea neagră, doi șerpi cu clopoței adulți (specii necunoscute), doi șerpi cu clopoței neotropicali, un șarpe cu clopoței mic (specie necunoscută) și un taipan din interior.

Jeff Camper, biolog și specialist în șerpi la Universitatea Francis Marion, a vorbit despre cât de mortal este cu adevărat taipanul din interior. El a spus: „Conține componente toxice umane, precum și componente neurotoxice... și componente care acționează și asupra mușchilor și inimii. Deci este un venin foarte, foarte periculos și puternic.”

Taipanul de interior este considerat cel mai veninos șarpe din lume 

Profesorul de biologie uimit de cazul din Australia

[Sursa foto: Facebook]

Profesorul de biologie a spus că veninul acestui tip de taipan poate provoca orice simptom groaznic, de la durere pulsantă la umflare intensă și decolorare a pielii.

O mușcătură din taipanul din interior poate ucide până la 100 de oameni, dar, din fericire, serviciile de urgență l-au tratat pe Jeffrey cu antivenin la fața locului și încă mai are o șansă să scape cu viața.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si