Noi detalii apar în cazul crimei din Gorj. Contabila unei primării și-a găsit sfârșitul într-un mod extrem de dureros, după ce a fost înjunghiată în repetate rânduri, de 16 ori, de către partenerul său. Femeia îș cunoscuse pe concubin pe internet în urmă cu câțiva ani.

Tragedia a venit ca o săgeată în sufletele apropiaților femeii și a celor ce au cunoscut-o, deoarece nimic nu prevestea oroarea ce avea să se petreacă.

Rudele și vecinii celor doi spun că se înțelegeau bine și că nu existau certuri, până duminică, atunci când bărbatul decis să-i curme viața femeii cu care trăia.

Citește și: O angajată a Primăriei din Baia de Fier, ucisă de concubin cu mai multe lovituri de cuțit

Și-a ucis concubina cu 16 lovituri de cuțit: „O omorâi pe Mariana!”

Mariana, în vârstă de 57 de ani, era contabilă la primăria din localitatea Baia de Fier de aproape 20 de ani, iar în urmă cu 4 ani, femeia și-a cunoscut iubitul pe internet. Bărbatul era cu doi ani mai tânăr decât ea. Bărbatul s-a mutat la concubina lui, în Gorj, el fiind din Argeș. 

Bărbatul care și-a ucis cu bestialitate concubina urma un tratament psihiatric și nu-și mai luase pastilele de trei zile: „O omorâi pe Mariana!”

Mariana, femeia ucisă de concubin

[Sursa foto: observatornews.ro]

Verișorul victimei îl portretizează pe concubinul acesteia ca fiind un om ciudat și retras, căruia nu îi plăcea să socializeze prea mult.

„Era un ciudat, aşa..Nu vorbea, retras, nu era să socializeze, să dialogheze. Ea a încuiat uşile prin spate. Probabil i-a pus în vedere: Plec la mama, la Bălceşti, când vin să nu te mai găsesc aici şi el a luat cuţitul. În spate, la bucătărie, acolo a ucis-o. El a vrut s-o omoare cu orice preţ”, a povestit verișorul femeii pentru observatornews.ro

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Anchetatorii au fost șocați de modul de operare al criminalului. 

Suspectul a aplicat mai multe lovituri cu un cuţit, au fost numărate 16 lovituri, victimei în zone vitale, cu putere, leziunile produse au condus la decesul acesteia”, a spus Cristina Ciobanu, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, potrivit sursei citate anterior.

După ce a comis oribila crimă, bărbatul ar fi ieșit din casă și ar fi mers în vecini pentru a le da de veste. El le-a mărturisit ce a făcut și apoi a sunat la 112.

A spus: O omorâi pe Mariana! Nu pot să cred, nu pot să cred că e adevărat. E ceva de groază!  Nu l-am auzit certându-se, să ridice tonul nici la ea şi nici ea la el”, a spus o vecină.

Concubinul victimei nu și-ar mai fi luat tratamentul psihiatric de trei zile

Cunoscuții femeii au menționat că bărbatul ar fi avut probleme psihice și ar fi urmat un tratament psihiatric pe care, din nefericire, nu și-l mai luase de trei zile.

Citește și: Un cunoscurt blogger polonez a fost împușcat în fața logodnicei sale. Autorul tragediei și-a pus apoi capăt zilelor

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Bărbatul care și-a ucis cu bestialitate concubina urma un tratament psihiatric și nu-și mai luase pastilele de trei zile: „O omorâi pe Mariana!”

Bărbatul care și-a ucis cu bestialitate concubina urma un tratament psihiatric și nu-și mai luase pastilele de trei zile: „O omorâi pe Mariana!”

[Sursa foto: observatornews.ro]

„Mi se părea un băiat cumsecade.  Probabil boala l-a dărâmat. Am înţeles că nu a luat pastilele şi o fi avut o mică altercaţie şi din aia a dat cu cuţitul”, a spus un bărbat despre criminal.

Foarte cumsecade, foarte muncitor, nu avea niciun viciu, nu fuma, nu bea nici cafea, nu înţeleg ce s-a putut întâmpla cu el”, a mai adăugat un vecin.

După evenimentul înfiorător, bărbatul va fi supus unei expertize psihiatrice amănunțite. În cazul în care specialiștii constată că a avut discernământ la momentul comiterii crimei, el ar putea sta tot restul vieții în spatele gratiilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si