Close sidebar
Close sidebar

Barbatul din Pitesti care si-a spulberat colegii cu masina a fost retinut

Soferul care a intrat, ieri, cu masina in colegii sai, de la o uzina din Pitesti va afla astazi daca va fi arestat preventiv. In urma accidentului, o tanara a murit pe loc iar 5 oameni au fost raniti.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Tanarul s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala. In paralel cu ancheta oamenilor legii, si inspectorii ITM au inceput una, fiind vorba despre un accident de munca.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Oamenii au fost extaziați când au văzut la un zoo din China doi pui de panda. Apoi aceștia au început să latre- antena3.ro

La audieri, barbatul ar fi spus ca a venit la firma la fratele sau si in momentul plecarii, ar fi accelerat prea tare. Viteza cu care a intrat in grupul de colegi fiind de 80 de kilometri la ora.

Martorii au sustinut ca el ar fi fost concediat, insa tanarul i-a contrazis, el a declarat ca urma sa intre in schimbul doi.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI