Cătălin Geolgău, un român stabilit la Milano, a revenit în țară în martie, din cauza pandemiei de coronavirus care făcea prăpăd în Italia. Acum, după 5 luni petrecute în țară, Geolgău se întoarce la Milano, cu planuri mari. “Care cunoașteti doi frizeri buni, am și eu nevoie de doi băieți pentru Italia, le ofer cazare, salariu convenabil”, a transmis Geolgău pe pagina sa de facebook.( vezi ce a spus unchiul lui Emi Pian despre corupția din poliție)

Cătălin Geolgău a fost în prim-plan și la priveghiul lui Emi Pian. El a adus o coroană uriașă și s-a pozat lângă un poster cu portretul decedatului, așezat pe gardul vilei sale, pe care era scris „Regele Emi Pian”.  „Dumnezeu să te ierte”, a postat Geolgău, care a devenit celebru la începutul pandemiei de coronavirus. Geolgău s-a întors de la Milano pe 10 martie, însă nu a respectat niciuna dintre obligaţiile impuse încă de la sosirea sa în România, a relatat Observatorul de Prahova.

Citeste si: Bărbatul venit de la Milano, în fața căruia au stat drepți 5 polițiști, se laudă că angajații DSP l-au oprit pe stradă să facă poze cu el! Un bărbat în combinezon medical și-a făcut selfie cu Cătălin Geolgău! FOTO

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Întâlnire de taină între polițiști și interlopi, înainte de înmormântarea lui Emi Pian. Camerele de supraveghere au surprins tot!

Citeste si: Bărbatul venit de la Milano, în fața căruia au stat drepți cinci poliști, a luat foc când a văzut filmarea cu agentul care îl lovește în stradă pe un delicvent: “Dacă era copilul vostru? Să îl bată un dobitoc ca ăsta?”

Cătălin Geolgău a explicat de ce a revenit în țară

Supărat pe ce a scris ziarul, Geolgău s-a dus direct la sediul redacției, pentru a le cere socoteală jurnaliștilor, pe care i-a amenințat. Aceștia au chemat Poliția și au făcut o poză de la fereastră cu parcarea clădirii. Acolo, Geolgău se afla la aproape trei metri de cinci polițiști, toți cu măști de protecție, stând drepți în fața lui Geolgău.

În cele două săptămâni de izolare la domiciliu, Geolgău a făcut live-uri de pe canapeaua din sufragerie.  „De ce trebuia sa mai raman in Italia? Daca mi-au inchis activitățile. ......eram obligat să stau... va intreb pe voi?”, a încercat Geolgău să explice de ce a revenit în țară. 

Bărbatul venit de la Milano a amenințat Armata

El a postat o fotografie cu Armata pe străzile din București, observând, într-un detaliu, că un militar aflat pe un TAB a fost surprins ațipit, cu capul aplecat în lateral.  „Odihniți-vă bine, că noi avem echipe de bombardieri!”, a scris Geolgău.  „Câte zile mai durează până ne ingenunchiați?”, s-a întrebat bărbatul.  

“Radem noi, dar o sa vadem câta bataie o sa ne dea peste câteva zile...Dacă

a iesit armata in stradă...dreptul omului e 0 ...au voie să tragă in tine”, a mai postat Geolgău. Presa a relatat că Geolgău a intrat în atenţia Parchetului, procurorii deschizîndu-i un dosar penal pentru „zădărnicirea combaterii bolilor”.

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul cutremurător făcut de soțul Ancăi Molnar la trei săptămâni de la moartea ei: ”Totul pare un vis urât care nu se mai termină”- radioimpuls.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si