Cătălin Geolgău e stabilit la Milano, oraș pe care l-a părăsit în martie, atunci când pandemia de coronavirus a făcut ravagii în Italia. Ajuns în țară, la Ploiești, Geolgău nu a stat în izolare la domiciliu, așa cum era obligatoriu, lucru relatat de ziarul local, Observatorul de Prahova. Scos din minți că a fost dat în vileag, Cătălin Geolgău s-a dus la sediul redacției pentru a le cere explicații jurnaliștilor.

Cătălin Geolgău
Cătălin Geolgău, fotografiat în timp ce discuta cu cei 5 polițiști

El i-a amenințat, iar ziariștii au chemat Poliția. La fața locului s-a deplasat o echipă de 5 agenți de poliție. Aceștia au discutat cu Geolgău într-o parcare din fața redacției ziarului, iar jurnaliștii au fotografiat momentul în care cei 5 stăteau în poziție de drepți în fața lui Geolgău, parcă și ei intimidați de amenințările lui.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Bărbatul venit de la Milano, în fața căruia au stat drepți 5 polițiști, se laudă că angajații DSP l-au oprit pe stradă să facă poze cu el! Un bărbat în combinezon medical și-a făcut selfie cu Cătălin Geolgău! FOTO

Citeste si: Fiul lui Emi Pian și-a tatuat chipul tatălui său pe braț! Gabriel a scris pe mână un mesaj în engleză și altul în limba țigănească!

Citeste si: Vărul lui Emi Pian a fost rupt cu bătaia în Anglia, de alți interlopi din România! Anaser Duduianu e la spital, sub paza Poliţiei!

Cătălin Geolgău
Cătălin Geolgău s-a lăudat cu noua sa mașină

Cătălin Geolgău și-a deschis frizerie la Milano

Geolgău a revenit în august în Italia, după ce a participat la înmormîntarea lui Emi Pian. El are planuri mari, deschizând de curând o frizerie la Milano.

“Care cunoașteti doi frizeri buni, am și eu nevoie de doi băieți pentru Italia, le ofer cazare, salariu convenabil”, a spus Geolgău pe pagina sa de facebook.

Dovada că Geolgău o duce excelent este aceea că, acum câteva zile, și-a cumpărat un Mercedes, un model care costă aproximativ 50.000 de euro. Mândru de achiziția sa ,  Geolgău a postat pe TikTok un scurt video în care e filmat la volanul mașinii. Apoi, Geolgău a tras o tură pe străzile din Milano cu noul său bolid.

Cătălin Geolgău
Cătălin Geolgău, pozat la volanul noului său Mercedes


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si